Lenovo ThinkPad L440 gameléshez? Leírás!
Van egy Lenovo ThinkPad L440-em, Windows 10 van feltelepítve rá.
Eredetileg Windows 7-es volt, és már akkor is játszottam rajt a Genshin Impact-el, Minecraft (pontosabban MesterMC)-al, stb... Igaz, nagyon lassan töltötte be a játékokat, sokszor szaggatott/laggolt, de amúgy különösebb gond nem volt vele...
(Egyébként az összes játék egy külön 1terrabite-os (jól írom?) vinyóra volt letöltve, azt dugtam rá mindig a laptopra, és onnan nyitottam meg a játékokat)
Azt olvastam erről a laptopról, hogy nem gamelésre való, ez igaz?
Illetve utóbbi időben már nagyon meg se nyitja a játékokat, ilyenkor újraindítom a laptopot.
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ezt a laptopot még egy ünnepre kaptam ajándékba, és mindig is szerettem volna egyet, szóval nekem az volt a mennyország akkor, ám idővel egyre jobban elkeseredtem a teljesítményén.
PC-t én soha nem preferáltam, számomra túl "nagy", és "félelmetes".
Gaming laptopot meg nem merek venni, nehogy a végén jöjjek rá, hogy amúgy egy tök sz*rt vettem meg jó drágán...
Úgyhogy továbbra is maradok a jó öreg ThinkPademnél, akármennyire is rossz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!