Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy kapcsoljam ki a My...

CsabiTube kérdése:

Hogy kapcsoljam ki a My Horizon Life-ot?

Figyelt kérdés

Ma letöltöttem az FH4-et, kipróbáltam.

Majd egyszer véletlenül bekapcsoltam valami 'My Horizon Life'-ot. és azóta nem tudok belépni a Szünet menübe, illetve a Visszapörgetést sem tudom használni.

Amikor a netet kikapcsoltam, hogy megnézzem, úgy megy-e, működött a Szünet menü, és a Visszapörgetés is, tehát valahogy ki kéne kapcsolni ezt a Horizon Life-ot, De hogyan?

2023. aug. 13. 16:05
 1/1 anonim ***** válasza:

A Horizon Lifenek ahhoz nem kellene, hogy köze legyen. Ha jól emlékszem az csak a normál "sztori" mód ami a betanító rész után elindul mindenkinek és szabadon lehet mindent csinálni meg gyűjtögetni onnantól. Amiről te beszélsz az inkább arra hasonlít, hogy a betanító rész utána játék automatikusan bejelentkezik online módba ahol mások is játszanak és ott nyilván nem tudod leállítani a játékot. A visszatekerésnek mondjuk működnie kellene szerintem legalábbis én kimaxoltam a játékot és nem emlékszem gondra.

Azt lehetne megpróbálni, hogy a főmenüben kellene lennie az egyik csempén egy olyannak hogy horizon szóló. Ha online vagy akkor erre rá tudsz nyomni és vissza tudsz menni egyedüli módba ahol le tudod állítani a játékot. Ugyanígy ha egyedülibe vagy akkor meg van egy gomb a horizon online módba való csatlakozáshoz. Az online igazából csak annyi, hogy nem tudod lestoppolni a dolgokat és akár 72 másik játékossal szöszmötölhetsz a pályán.

2023. aug. 15. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!