Samsung 500GB HD502HJ vagy Seagate Barracuda 7200.12 500GB?
seagate 5000eves marka amugy sem az igazi.
en a samsungra szavazok, nekem abbol amit irtal 3 darab van osszesen gepben es ennyi :)
nemtudom. 1 seagate vinyom volt, de nem birta sokaig.
samsung-gal meg nem volt gond.
Egy kis szavas egy helyen:
Szerinted melyik merevlemez a legmegbízhatóbb az alábbiak közül?
Fujitsu 2%
Hitachi 4%
HP 2%
IBM 3%
Maxtor 13%
Quantum 3%
Samsung 34%
Seagate 11%
Toshiba 2%
Western Digital 28%
Szavazatok: 10,827
Nálam tökéletesen működik mind2 márka.
Pedig a Samsung már elvileg halott kéne legyen az átlaghoz képest. Szóval a Samsungot javaslom.
Nekem Seagate van 4-5 éve hibátlanul működik, nincs egyetlen egy szektorhiba sem rajta...
De ennek elenére a WD-t ajánlom inkább, mert az is van 8-9 éves és azon nagyon kevés hiba van a korához képest... (99%ban jó :D)
Seagate: hangosabb, melegebb, többet seekel, bár szvsz megbízhatóbb, mint a Samu. Nekem a két régi Seagate-em még 100%-os 4 év után is, egy harmadik viszont meghalt. A már legalább fél éves Samujaim között egy 100-as sincs már, és Samuból is van már egy halott.
Én a Samut venném, vagy WD-t.
Teszt itt a barracudat ajánlják.
Nekem is ilyen van ezelött volt egy wd meg egy samsung az a kettő bagyon szar volt a wd-n jöttek elő a hibás szektorok 2 hét alatt már volt 235. A samsung jó teljesített mert kibírta fél évig aztán már csak kattogott.
A seagatet ajánlom.
De annak a seagtenek van egy magas frekvenciás hangja am néha zavar engem nem zavar szerintem jó vinyó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!