Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudom upgrade-elni az Asus...

Tudom upgrade-elni az Asus E403N laptopot?

Figyelt kérdés

Adott egy nem is túl régi, de elég gyengécske laptop. Kérdés, hogy tudok-e rajta javítani...

Típus:

[link]

Spec:

Celeron N3350

4GB (2x2) DDR3 RAM

64GB eMMC

Intel® HD Graphics 505

Úgy látom gyakorlatilag minden integrált, memóriából nem tudom mennyi a max ennél a típusnál, de ilyen paraméterek mellé egyébként is lehet felesleges 8GB-ra feltornászni.

Itt látni legjobban a specifikációkat. A bal oldali. Köszi.

[link]

2023. aug. 12. 16:41
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

Hát újnak se lehet nevezni, 2017 -es megjelenésű és már akkor is erősen alsó polcos kategória volt.

Sok mindent nem tudsz vele csinálni, max keresel rá valami könnyedebb kis operációs rendszert. Pl. egy kis gépigényű Linuxot, akkor talán használható lesz még valamire.

2023. aug. 12. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Háttőő... ez eléggé régi pedig. És már kiadásakor is a totál padló, leggyengébb, sosem ajánlott szar, legyártott e-hulladék volt.
2023. aug. 12. 18:10
 3/5 A kérdező kommentje:

A jelenlegi tulajdonosa 2019 végén kapta ajándékba (karácsonyra talán). Még nincs 4 éves, igen, tudom, ez óriási idő de ahhoz képest, hogy pl az RX580 2017-ben jelent meg és a mai napig egy erős kártyának mondható... Nem gamerről beszélünk. Böngészésre használta, arra tök jó volt, most már munkára is kellene... Lehetne gyorsabb is.

RAM-ot nem lehet bővíteni rajta, ugye? Nem találtam erről infót.

Segíteni próbáljatok, a szar és az e-hulladék nem visz előre.

Köszi.

2023. aug. 12. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Előre vinni a következő információ fog. Semmit nem tudsz rajta bővíteni. A processzora forrasztott, a memória forrasztott (és foglalat sincs, bővíteni se lehet, pláne, hogy max 4 gigát kezel és az benne is van) és az a 64GB eMMC is forrasztott. Innentől kezdve megállt a tudomány.
2023. aug. 12. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi, a memória volt még kérdéses.

Megválaszoltad.. Köszönöm!

Szép estét.

2023. aug. 13. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!