Playstation 4-et használhatom-e internetezésre?
Tudom, hogy kijött már az 5-ös, de az nekem egyelőre túl drága.
Szeretnék gamelni, csak a mostani PC-m kb 15 éve volt a csúcson, szóval már nem visz semmit, a régi játékokat meg kitoltam.
Nem értek a fejlesztéshez és egyébként utána olvasva a dolgoknak is jobban megéri anyagilag mint állandóan fejlesztgetni a PC-t.
Viszont amire én gondoltam, hogy jó lenne ha nem a PC mellett, hanem helyett lenne. Hiszen a hardvere alkalmas rá, mivel én a mostani PC-n is mindent a felhőben csinálok. A következőket:
- Youtube
- Disney+ lényegében bármilyen streaming
- Facebook (ezt amúgy a telefon is kiválthatja)
- Internet böngészés, hírek olvasása stb.
- Google Drive (jegyzetek, önéletrajz, néhány fontosabb információ) de ezeket sosem a saját gépemen szerkesztgetem hanem a felhőben. Ilyen pl. hogy edzésterv, tehát nem akarok az adatvédelemre kitérni olyan ami nekem fontos, de ha más látja akkor sem gond szóval nekem kézenfekvőbb a felhő.
Szóval ha hozzácsatlakoztatok USB-s egeret meg billentyűt elméletileg ez működhet. De lehet hülyeség az egész ötletelés, ezért is teszem fel a kérdést. Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!