Milyen powerbankot vegyek laptop töltéshez?
Figyelt kérdés
Egy Acer Swift 1 - SF114 laptop töltéséhez milyen powerbankot érdemes venni? Milyen paramétereknek kell megfelelnie?#laptop #Acer Swift1
2023. aug. 9. 18:55
1/9 szántóvető válasza:
ha jól látom akkor a töltője 19V 2,37A=45W(ezt ellenőrizd le.)20V/3A-es powerbankokat találsz,ezeknek jónak kell lennie.a csatlakozó más kérdés,nem tudom milyen való a laptopodba.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A powerbank ugye USB-n keresztül nem tud tölteni?
2023. aug. 9. 19:51
3/9 A kérdező kommentje:
USB-C-n keresztül sem?
2023. aug. 9. 19:55
4/9 anonim válasza:
Egyébként vannak ilyen cuccok is
ha jól látom a te akksid 50Wh ezzel 2x tuti fel tudnád tölteni.. és másra is jó..
5/9 anonim válasza:
Előző vagyok, csak hogy félreértés ne essék, azért itt is le kell ellenőrizni, hogy a 220v-os csatin mekkora terhelést lehet rápakolni.
Illetve van ilyen is.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem olyan kellene, amit túrára magammal tudok vinni, vagy ha itthon áramszünet van, akkor kisegít. Tehát egy normál powerbank méretű cucc.
2023. aug. 9. 20:55
7/9 anonim válasza:
akkor laptop és powerbank kulcsszó és pl:
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. aug. 10. 08:43
9/9 anonim válasza:
Talán 10%-ot rá fog tudni tölteni.
Egy laptop akksija jóval "erősebb" , mint egy ilyen zsebméretű powerbank...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!