1/4 anonim válasza:
Max vga hossz 304mm.tehát ez alatt legyen a kártya.
2/4 anonim válasza:
Jó régi házad van neked is. Hát igen, sajnos akkoriban meg nem gondoltak bele, hogy lesznek egyszer 350 mm-es kártyák is... Az én esetemben (hasonló korú In Win) még rosszabb a helyzet, mert csak 290 a max hossz. A mostani 2 ventis 6700 XT még épp befért, de hamarosan nem úszom meg a cserét.
Neked nem lesz problémád a 1080 Ti-vel, de a modernebb 3 ventis kártyák már a legtöbb esetben túl nagyok.
3/4 anonim válasza:
Én inkább a szélességét nézném meg, hogy az elfér-e, a hosszal még talán számoltak régebben is, de a szélesség növekedésével kevésbé.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ki lehet belőle szedni azt a sok HDD tartót és akkor bármilyen kártya belefér. Nekem is egy 13 éves Cooler Master HAF 912 van amibe normál esetben csak 270mm hosszú kártya férne. Mivel csak 1 HDD-m van azt szépen leraktam az alsó keretbe a középsőt meg kivettem így a 320 milis RX 6900 XT-m is lazán el van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!