1/10 anonim válasza:
Nem ezen spórolnék semmiképp sem. Integrált grafikás rendszerekhez okés, de oda is lenne jobb ajánlat ennyiért. Játszósba nem igazán ajánlom.
2/10 anonim válasza:
Okés tápok, de jobb lenne erre annak függvényében választ adni, hogy mit szeretnél róla megtáplálni.
3/10 A kérdező kommentje:
R5 4500 + rx6600 mellè kellene valami
2023. aug. 7. 17:27
4/10 anonim válasza:
Minimum az 500wos kellene alá, mert azon van pcie csati, a 400won nincs. Az a táp 20.000 ft cirka.
Ha nem ragaszkodsz a chieftec eco-hoz, akkor inkább ezek közül válassz egyet.
Elvileg 7 tápot kell látnod.
5/10 anonim válasza:
"Minimum az 500wos kellene alá, mert azon van pcie csati, a 400won nincs."
Mielőtt belém lenne kötve miatta, ezt az árukeresőn listázott chieftec eco tápokra értettem.
6/10 anonim válasza:
RX 6600 az egyik legjobb fogyasztással rendelkező VGA.
ECO-ra is simán rákötném, belépős táp. Nem váltja meg a világot de oda elég lesz.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. én igazából egy 650es bronzra vagy goldra gondoltam, csak a márkában nem voltam biztos.
2023. aug. 7. 23:18
8/10 anonim válasza:
Az hogy bronz, silver stb csak azt mutatja milyen hatásfokkal hasznosítja az energiát, mennyi megy veszteségként el hőként.
9/10 anonim válasza:
Seasonic B12 BC, én lejjebb nem adnám. 550-es bőven elég.
10/10 anonim válasza:
$9 650w is elérhető aron van. Seasonic b12 650w jo valasztas lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!