Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki ismer olyan egeret, aminek...

Ki ismer olyan egeret, aminek nem megy tönkre a görgője 1-2 év alatt, hanem tartós legalább 5 évig?

Figyelt kérdés

Sokadik egeret veszem, és mindnek a görgője kontaktos lesz hamar. Szóval lefelé görgetnék, és random felfele görget pár sort. Iszonyú zavaró.

Nem akarok vagyonokat költeni egérre max 5-10 ezer között.

2023. aug. 4. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jó egeret akarsz, de olcsón. Hát sok sikert. Egy jó egér azért kerül egy 20-asba. Nekem a G502 5 éves, semmi baja. 18K volt.
2023. aug. 4. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Én inkább gyakran cserélem. P*nny Marketben vettem vezeték nélküli Omega 1600dpi vezeték nélküli egeret kb. 2 éve ~3ezer forintért. Még bírja, munkában használom. Ha bekrepál, megint max 5ezer és 2-3 évig nincs rá gond. Ez ha utánaszámolsz 10 év alatt max 15ezer forint. Sokkal jobb, mint mondjuk 4 évente venni 15ezerért egy "márkásabb" egeret.
2023. aug. 4. 20:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát volt már 30 ezres egerem is de annak még több baja lett pár év után.
2023. aug. 4. 23:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Logitech MX Master 3. Tökéletes.
2023. aug. 5. 00:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Az bazi drága 4 es.
2023. aug. 5. 08:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy bazi drága, de ugyanabban a cipőben jártam mint te, és elegem lett. Vettem ezt, és azóta az egér problémát el is felejtettem. Most túl azon, hogy ez olyan tutti, hogy más egér csak silány gagyinak tűnik mellette.

- A görgője lendkerekes, ami azt jelenti, hogy hosszú weboldalt vagy dokumentumot vagy kódot nem ujjpercenként kell átgörgetni, csak egyet gördítek és görög magától (de van egy gomb amivel vissza lehet állítani “akadóssá” mint a többi egeret)

- Van horizontális görgője is, ultra fasza, ha belezoomolsz egy képbe vagy excel táblát akarsz görgetni vízszintesen.

Véletlenül vettem egyszer pár éve, de többet nem vennék ennél rosszabbat

2023. aug. 5. 09:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Olyat nézz amiben optikai érzékelő figyeli a görgetést. Fogalmam sincs hogyan jelzik ezt, de páromnak ilyen van. 5 év után kellett először tisztítani, mert már bekoszolódott szöszökkel az optikai érzékelő és a görgő közti rész, és kész. Illetve azóta már kb 3 éve megy, tehát kb 8 éves. Eg egy Dell egér amúgy, de hát ilyen időtávlatban nem hiszem, hogy létezik még, és most modellszámot sem.fogok tudni mondani.
2023. aug. 5. 10:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Szóval nem akarsz csak olcsó vacak egeret, de azért legyen 5évig jó?

Lehet, hogy érdemes lenne átgondolnod az elvárásaid. Amúgy a Logitech egereimnek sose ment még görgője tönkre, vegyél a kezedhez valót. De nem 5ezerért, mert annyiért az is szar lesz.

[link]

Ez például már jó. Ha ezt is elcseszed, akkor veled van a baj

2023. aug. 5. 16:45
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi, erről mi a vélemény?

[link]

2023. aug. 5. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne szórakozz már könyörgöm, szerinted mi lenne? 3 ezer forint, oszt még világítgat is, na tippelj mennyire minőségi mikrokapcsolók vannak benne, meg szenzor...
2023. aug. 5. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!