Ki ismer olyan egeret, aminek nem megy tönkre a görgője 1-2 év alatt, hanem tartós legalább 5 évig?
Sokadik egeret veszem, és mindnek a görgője kontaktos lesz hamar. Szóval lefelé görgetnék, és random felfele görget pár sort. Iszonyú zavaró.
Nem akarok vagyonokat költeni egérre max 5-10 ezer között.
Lehet, hogy bazi drága, de ugyanabban a cipőben jártam mint te, és elegem lett. Vettem ezt, és azóta az egér problémát el is felejtettem. Most túl azon, hogy ez olyan tutti, hogy más egér csak silány gagyinak tűnik mellette.
- A görgője lendkerekes, ami azt jelenti, hogy hosszú weboldalt vagy dokumentumot vagy kódot nem ujjpercenként kell átgörgetni, csak egyet gördítek és görög magától (de van egy gomb amivel vissza lehet állítani “akadóssá” mint a többi egeret)
- Van horizontális görgője is, ultra fasza, ha belezoomolsz egy képbe vagy excel táblát akarsz görgetni vízszintesen.
Véletlenül vettem egyszer pár éve, de többet nem vennék ennél rosszabbat
Szóval nem akarsz csak olcsó vacak egeret, de azért legyen 5évig jó?
Lehet, hogy érdemes lenne átgondolnod az elvárásaid. Amúgy a Logitech egereimnek sose ment még görgője tönkre, vegyél a kezedhez valót. De nem 5ezerért, mert annyiért az is szar lesz.
Ez például már jó. Ha ezt is elcseszed, akkor veled van a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!