Mekkora SSD-t érdemes venni gaming-re?
Most egy 512-es van, de kezd szűkös lenni (csak egy db M.2 slot van, így az menne ki). Azt néztem az 1TB-osak most nagyon jó árban vannak. Csak nem tudom, jövőben mennyire lenne időtálló, az új játékok méretét elnézve.
Illetve e kettő közül melyik érné meg jobban? A lapom PCI-e 3.0-ás jelenleg, de majd lehet cserélem valamikor.
Nem kell félni a Kingstontól, teljesen jó és megbízható például az NV2-es típusuk.
Most nagyon lent vannak az SSD árak, így érdemes lehet befektetni minél nagyobb kapacitásba. Ha játszol igényes modern játékokkal és szereted ha egyszerre sok van telepítve, akkor 1TB is elég hamar be tud telni, sok játék ma már 100GB környékén vagy akár felette van méretben. Ha van keret 2TB tárhelyre, most lehet értelme.
Én 2db 1TB ost.
Egy Sata és egy NVME de jelenlegi árak mellett 2TB jobban megéri a nagyobb cache miatt eleve gyorsabb is kicsit a nagyobb kapacitású
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!