Nekem is van Kingston SSD-m, lassan 5 éves lesz, egyelőre semmi gondja nincs. (UV500)
A linkelt A400-ról mondjuk sok jót nem lehet mondani. Érdemes egy Crucial MX500 szint körül körbenézni, nem sokkal drágábbak.
Egyiket sem ajánlom, Samsung 870 Evo legyen inkább. Ezeknek a fapad típusoknak csak abban az időben volt létjogosultságuk, amikor jóval többe került egy SSD, és sokat lehetett spórolni egy lassabb, alacsonyabb minőségű darabon. Ilyen már nincs, majdnem ugyanannyiba kerül a szar meg a jó (főleg SATA-sból), így nincs értelme a szart venni.
Más: csak akkor vegyél 2023-ban 2,5" SSD-t, ha nincs lehetőség M.2 NVME csatlakoztatására az eszközben, amibe teszed. Ha mégis van, mindenképp olyat válassz.
Ez amolyan magyar hozzáállás, hogy aki jót mond azt le kell húzni a hülyék szintjére, mert milyen dolog, hogy a sok zombi között van egy élőlény? :)
Nehéz megérteni nekem is.
A kérdezett SSD occsó, belépő kategória.
Amit 3-as és 4-es írt Samsung 870, Crucial MX500 az egy polccal feljebb van. Én is a "drágábbat" venném.
Amelyiknek tetszik a színe.
Ebben az árkategóriában mindegy melyiket veszed.
Ha csak 2 évig működne, akkor is megérné, szinte ingyen van.
A piacon lévő leglassabb, legrégebbi ssd-k.
Nekem van 2db olcsó SATA Kingston a gépemben még a régi időkből. Az egyik 2013 óta nem hajlandó megdögleni, az A400 pedig 2018 óta. Mindkettőn volt már rendszer többször is, voltak kizárólag játékra használva (bár erre már nagyon pici a tárterülete, állandóan tele van), most a legöregebbet fotótárolásra fogtam be és még mindig működik.
A kondíciója sokkal gyorsabban csökken, mint egy modernebb, drágább 1TB-os PCIE ssd-nek, de hát azok 5x ennyibe is kerülnek és nem tudod belerakni akármilyen alaplapba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!