Kocsányos johnny kérdése:
Fura device ID és bios az RX 5700 XT-t kártyámon?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég beszereztem egy használt rx 5700 xt-t(referencia kártya) és egy nagyon érdekes dolgot vettem észre, mégpedid azt, hogy a kártyának a bios-át, sehol de sehol nem találtam meg, még a techpowerup oldalon se tudtam azonosítani. A bios: 017.001.000.049.013392
device ID: 1002 731F - 1043 213B
ezeket mind a gpu-zvel tudtam megnézni és ez alapján kutakodni de eddig semmi
2023. júl. 31. 01:57
1/18 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést, miért lenne ez fura?
2/18 A kérdező kommentje:
Flash-elni szeretném a kártyát, mivel nem tudom honnan jött, ismerősöm intézte, és jó ötletnek tartom hogy egy gyári bios-t rátegyek
2023. júl. 31. 02:14
3/18 anonim válasza:
teljesítménye rendben van a referenciához képest?
4/18 A kérdező kommentje:
Kisebb droppok vannak, illetve crash-ek, de azok inkább ritkábban
2023. júl. 31. 02:27
5/18 anonim válasza:
Ha van a kártyán címke talán az alapján el elhetne indulni, hogy pontosan milyen modell.
6/18 A kérdező kommentje:
A probléma ezzel az, hogy nincs hozzá backplate, és 100%-ig biztos hogy azon lenne
2023. júl. 31. 02:45
7/18 anonim válasza:
Ez így már tényleg necces, a NYÁK-ra sincs valahol rászitázva egy számsor, esetleg az alapján rákeresni?
8/18 A kérdező kommentje:
Board model number (d182) van csak rajta, amivel előrébb nem jutok
2023. júl. 31. 03:21
9/18 anonim válasza:
Hát ez így tényleg jó kérdés akkor ami utolsó ötletem maradt, hogy nézni kártyákat neten és összehasonlítani az apróbb alkatrészek elhelyezkedését stb.
10/18 anonim válasza:
Lehet custom bios van rajta mert bányásztak vele és a mindennapi használatra szorosabb időzítéseket használ.
Vagy egy xt-vé flashelt non xt-d van.
Vedd alacsonyabbra a memóriaórajelet és nézd meg úgy stabil-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!