Egy mai gamer pc?
Figyelt kérdés
Világ életemben konzolon játszottam, ám mióta dolgozok úgy tűnik tudok venni egy gamer pc-t. De sajnos nem vagyok tisztában a piaccal. Mik azok amiket nézni kell az egyes elemeknél?
Előre összeszereltet érdemes venni vagy magunknak összerakni?
A keret az 400 ezer nagyon max 600, de egy keretnélküli összeállítást is szívesen fogadok.
Jövőben megjelenő játékok lennének a cél amikhez még annyira nincs gépigény, de ha egy Forspokent futatt akkor valszeg azokat is fogja.
2023. júl. 30. 16:37
1/7 szántóvető válasza:
jobb ha magad válogatod össze a komponenseket és összerakatod vagy magad rakod össze.prociból ryzen 7 7700x vagy 13700k kell,mellé x670 vagy z790 lap,tápból 850W-os,a kártya meg a keretedtől függ.
2/7 anonim válasza:
R7 7700x (130e)
Gigabyte Aorus elite x670 (135e)
2x16 GB ram Kingston fury (50e)
Táp seasonic g12 850W (38e)
Ssd samsung 970evo2tb (40e)
Gépház valamijen(35e)
Kb 428
+1 vga
6800xt (222e)
650.000Ft
3/7 anonim válasza:
Az elvárásaidnak a 600 ezer kevés lesz. Mélyen a zsebbe kell nyúlni ha ilyen elvárásaid vannak.
5/7 anonim válasza:
6/7 xKakashix válasza:
Felbontást, fps-t tekintve mi a cél? Mert nem mindegy, hogy 1080p 60fps-re akarsz összerakni vagy 1440p 144fps-re pl.
7/7 anonim válasza:
Azért az se mind1, milyen grafikai beállításokkal akar játszani a kérdező. 350K-s konfigomon med grafikán simán elmegy a forspoken 60 fps-en. A mostani AAA címek is elmennek rajta, igaz a high meg ultra beállításokat elfelejhetem ami számomra nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!