Gallyra vágtam a procim! Ehhez a meglévő konfighoz milyen CPU+alaplap+gépház párost ajánlanátok?
Pasztacsere során a cpu együtt jött le a hűtővel alig bírtam leszedni róla és sajnos meg is érinthettem a tűket meg 1-2 elhajlott hiszen később összeszerelve nem kapcsolt be a gép. Gondolom gallyra vágtam (az alaplapot is).
Nincs időm javítgatni meg tesztelgetni inkább kuka és kell vennem gyorsan egy másikat.
Most szeretnék a meglévő konfigomhoz a lehető legjobb ár/érték arányú, de jó teljesítményű proci+alaplap kettőst megvenni ill. akkor már gépházat is néznék, mert magam nem akarok ismét a prociszerelgetéssel bajlódni, hogy megint tönkrevágjam.
Konfigom:
* Táp: FSP Hydro Bronze 500W
* GPU: RX 6600 8GB GDDR6
* RAM: 2x8 GB Kinston Fury Beast 2666 Mhz kit
* SSD: WD Green 240 GB 2.5"
* HDD: WD Black 1 TB
Szóval ezeket akarom majd utólag beletenni az összeszerelt cpu+alaplap+új gépház mellé. És akkor utóbbiból szintén kérlek ajánljatok egy jót.
Felsőtápos volt a gépem, amúgy van két 12 centis és egy 8 centis ventim is, jó lenne valami nem olcsó bádogdoboz, amivel keveset sz**nék a kevés szerelgetés során.
Ezek után jó lenne Intelt venni, mert az AMD-nek ez a tüskés borzadálya most kiakasztott. Konkrétan együtt jött le a hűtővel, a paszta odaragasztotta!
Szóval a végösszeg igazából mindegy, de azért nem akarok erőművet, csak olyan proci+alaplap kettőst amiben azért van potenciál, hogyha a jövőben egy GPU-t cserélnék akkor ne kelljen ismét cserélni a cpu+lapot.
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!