Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen processzort érdemes venni?

Milyen processzort érdemes venni?

Figyelt kérdés

Tavasz fele tervezek gamer PC-t venni. Olyan hardvereket tervezek venni, amik időállóak, kb 2 évig ne keljen hozzányúlni. videókártyából RTX 30xx lesz, RAM pedig 32Gb. Processzorból milyet vegyek szerintetek? Mindenképp 10 gen feletti kell.

Olyan gépet szeretnék összeállítani, hogy ne keljen a játék beállításait lejjebb venni.

2023. júl. 28. 11:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi erővel picit várni, aztán megfogni egy garis használt 3080 at jó áron.
2023. júl. 28. 22:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Tavasz felé majd valami jó ár/érték arényú processzort lesz érdemes venni. Szóval ez egy gyorsan változó piac. Gyere vissza akkor, ha aktuális lesz.
2023. júl. 28. 22:34
 13/14 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam AMD-RX-es builden is, de világ életemben inteles voltam, nem tudok eligazodni az AMD procik között. Vagyis annyi sejtésem van, hogy van a Ryzen 3 az az i3-nak felel meg? a Ryzen 5 meg az i5-nek és így tovább?

Bár még tényleg korai ezen gondolkozni, de a fejemben már megvan az elképzelés, max 500-at szeretnék rászánni, esetleg picit többet, de akkor az mindent vigyen maxon.

2023. júl. 29. 11:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

500-ért most jó ajánlatok vannak, de ez egy gyorsan változó piac az új és a használt is. Most bárki leír egy jó buildet ide neked akármilyen Intel/AMD/Nvidia komponensekből, de hogy 6-8hónap múlva mi lesz a jó vétel, azt senki nem tudja. Ha be zuhan a piac még jobban, akkor jóság lesz, ha kitör valami vélt vagy valós hiány, vagy valami háború akkor megint drága lesz minden.

Szerintem dobd fel ezt a kérdést, ha aktuális lesz a vásárlás.

2023. júl. 29. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!