Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Törött VGA kondi?

Törött VGA kondi?

Figyelt kérdés
van egy GTX 770 es kártyám (DirectCUII) és az eggyik memória modul mellett egy kondi törött.. nagyon pici.. viszont a kártya tökéletesen működik, szerintetek mire szolgál az a kondi? minden memória chip mellett van egy ugyanolyan kondi

2023. júl. 27. 20:23
1 2 3
 1/23 Szirty ***** válasza:
100%

Nehéz így megmondani :)

Valószínűleg tápfesz szűrő szerepe lehet.

2023. júl. 27. 20:29
 2/23 A kérdező kommentje:
nem engedi be linkelni :/ egyébként létfontosságú az a kondi neki?
2023. júl. 27. 20:35
 3/23 anonim ***** válasza:
Hát ha az lenne akkor már nem működne a kártya.
2023. júl. 27. 21:55
 4/23 A kérdező kommentje:
én is ezen agyaltam.. benchmark megy órákig és tökéletesen működik a kártya
2023. júl. 27. 22:07
 5/23 A kérdező kommentje:
utána néztem, mikro SMD kerámia kondi tört el, most is egy órája megy a Benchmark és kifogástalan. viszont apró ahoz hogy kicseréljem :(
2023. júl. 28. 08:42
 6/23 anonim ***** válasza:
Dominik műhelye, DR. VGA mindketten amgyarok, válallnak iylesmit ha arról van szó.
2023. júl. 28. 08:59
 7/23 Szirty ***** válasza:

"egyébként létfontosságú az a kondi neki?"

Annyira amennyire létfontosságú bezárni a lakásajtót amikor nincs otthon senki.

Ha nem jön a rabló, akkor nem lesz semmi baj... Márpedig nem biztos hogy jön. :)

Ha:

valóban tápszűrő kondi az ami letört

akkor:

Ha a tápfeszültség nem annyira zajos hogy az a működést befolyásolja akkor semmi hatása a hiányának.

Ennek ellenére sem fölösleges a jelenléte (ha az lenne bele sem tették volna) mert növeli a zaj elleni immunitását.

2023. júl. 28. 09:03
 8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2023. júl. 28. 09:34
 9/23 A kérdező kommentje:
[link] itt egy fénykép, a memória modul mellett balra a legkisebb kondi tört el, nem tudom milyen feladata lehet
2023. júl. 29. 23:52
 10/23 anonim ***** válasza:
Ennyiből senki sem tudja megmondani, max akinek van kapcsolási rajza magáról erről a típusról.
2023. júl. 29. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!