Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HDMI kábelből mindegyik jó?

HDMI kábelből mindegyik jó?

Figyelt kérdés

2023. júl. 24. 16:49
1 2
 11/15 Szirty ***** válasza:
60%

"Mindegyik szögre ugyanaz"

Erre azt tudom mondani, hogy vannak annyira "ugyanolyan" kábelek, hogy a szigetelés minősége miatt a csatlakozónál tőben megtörik.

Sőt van hogy magától szétfoszlik.

Némelyikben olyan vékony a vezető ér, olyan gyatra minőségű az árnyékolás, hogy a jel alig jut át rajrta.

A monitor/tv már attól elveszti a kapcsolatot ha a konyhában bekapcsol a hűtőgép kompresszora vagy a szobában egyszerűen csak felkapcsolják a lámpát.

A csatlakozó maga is lehet annyira tré, hogy már bedeugni is alig lehet, az érintkezők hamar oxidálódnak, aztán meg hol érintkezik, hol nem.

Ugyanakkor van olyan amelyikkel egyik fenti probléma sem jelentkezik még hosszú távon sem.

Tapasztalatom szerint ennyire egyformák...

2023. júl. 25. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:

"ez" pl. azért nem jó mert rövid.

"az" meg nem tetszik mert piros.

Ha akarod, még találok ilyen komoly kifogásolnivalokat. 😉

2023. júl. 25. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Amúgy a rövid az nagyon is valid dolog, én már múltkor 5méterest vettem, me a faxom tele volt
2023. júl. 25. 15:18
 14/15 Szirty ***** válasza:

"Ha akarod, még találok ilyen komoly kifogásolnivalokat."

A minőségéről volt szó, nem a színéről vagy a hosszáról.

2023. júl. 25. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:

#14!

Ha csak a minőséget vesszük alapul, akkor is találsz bőven kritizálni valót ezekben a kábelekben.

Különben ilyen volt a kérdés, azért lett a #12 válaszom. ;)

2023. júl. 26. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!