Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy monitort amiről...

Vettem egy monitort amiről csak jót olvastam, és szerintem kamuk az értékelések vagy nem tudom. Link mit vennék helyette. Vajon megint mellé lövök?

Figyelt kérdés

Vettem egy lg monitort - elsősorban munkához és játékhoz is olykor (link lent) - amiről elvileg jók a vélemények. De amikor összeraktam, és bekapcsoltam először, az alap érték 100% fényesség volt ami már rossz előjel volt. Alig tudtam a monitorra nézni úgy vakított. Leraktam 0-ra, ekkor egyezett meg a fényessége az előző monitorommal aminél 50%-on volt ez beállítva... Ezután próbáltam a kontraszttal, színekkek stb menteni a dolgot mert semmit se láttam de hiába, mindenhogy a fejem fájt ha ránéztem.

Éppen küldöm vissza ezt a monitort, csak nem értem miért jók az értékelések, vagy én miért ítéltem meg ennyire rossznak.

Ez volt az LG monitor:

LG 24GN60R-B 144hz 1ms 63.000 ft

[link]

és ezt venném helyette:

ASUS VP249QGR 144hz 1ms kb 60.000

[link]

Csak félek megint mellélövök. Amúgy egy HP 24ES monitorom van, nem a legmodernebb, de a fényessége, stb, nagyon kellemes volt használni.

#ASUS VP249QGR #LG 24GN60R-B
2023. júl. 22. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Lg-nél nagyon könnyű,mert szoftverből lehet kezelni a képenyűmódokat,tehát nem kell a monitort nyomkodni,hanem csak az óra mellől felnyitod a progit, aztán beállítod a kívánt módot.

A 144 hz és freesync be volt kapcsolva amúgy?

(Utóbbinál fontos, hogy nvidia videokártya esetén csak displayporton működik)

Lehet amúgy valszeg a többi monitornál is van már ilyen, hogy gépből kezelheted. Nem ismerem, mert nekem lg van.

2023. júl. 23. 00:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Végülis ugyanolyan LG paneles monitorra csereled.

Azért jók az értékelések mert ennyi pénzért az az LG monitor igencsak jó példány. Ami neked baj feltehetőleg csak neked baj, szépen beállítható jó monitorod van

2023. júl. 23. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és nem értem hogy egy ugyanolyan monitort miért volt érdemes venni, de ezt te tudod. A hp kb ugyanaz, talán játéknál kicsit jobb lesz az új de semmi más
2023. júl. 23. 14:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy ugyanaz a panel?
2023. júl. 23. 21:11
 5/5 A kérdező kommentje:
a hpm kijelzoje betört
2023. júl. 24. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!