Ez a Samsung monitor mennyire jó budget gaming-re?
Figyelt kérdés
A keret is ez a max 60k lenne. Mindenképp 24 inch-es kellene (se több se kevesebb). És mindenképp állítható magasságú. RX 580-as kártyához.
Üdv.
2023. júl. 21. 13:55
1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy a VA is lehet jó gaming-re?
2023. júl. 21. 13:57
2/7 anonim válasza:
Samsung, LG monitorok kerülendőek a rossz elektronika és fényerő állítási lehetőségek miatt.
3/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen játékról beszélünk. Nagyon nem mindegy, hogy hardcore CS-zésről van szó, vagy egy kis mittudom én, dotázásról este 1 sör mellett, vagy és vagy.
4/7 anonim válasza:
szerintem mondhatni tökéletes választás ez a monitor.
5/7 A kérdező kommentje:
Az utóbbi.
Semmilyen hardcore féle jatekstilus nem érdekel. Csak lazítok néha esténként. :) FPS főleg, de nem versenyszellemben űzöm.
2023. júl. 21. 19:40
6/7 xKakashix válasza:
A VA paneles kérdésedre válaszolva igen lehet jó gamingre, én egy jó ideje használom már ezt a monitort: [link]
Ami szintén VA paneles, kellemeset csalódtam benne, CheasY néven megtalálod a véleményem róla az oldalon ha érdekel.
7/7 anonim válasza:
Akkor arra a VA több, mint tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!