Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szabadulnak a bitcoin...

Miért szabadulnak a bitcoin bányaszok a banyász cuccaiktol ha meg éri?

Figyelt kérdés
Helló. Nem vagok nagy kripto mániás de a csapon is az folyik es a minap akartam venni használt grafikat egy web oldalon minden ismerősőm ajalta h inkább újat mert ezek a hasznalt cuccok bele is ki van hajtva.tele van a net ezekkel a xarokkal annyira meg éri?
2023. júl. 21. 00:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy megéri? A coinok ára esett, az áram drágább lett, és nőtt a nehézség is. Szinte már nincs videókártya, ami profitot termelne, akár 1 forintot is.

A cryptosok mindig azt fogják mondani, hogy nagyon jó, meg mindenki vegye, mert nekik pénzük van benne, nekik ez az érdekük.

Amúgy megérte még a crash előtt, de hát ilyen ez a spekulatív biznisz, sose tudod mit dob a gép.

Amúgy ha nem érted az egészet annyira, hogy magadtól is lásd mi a helyzet, akkor inkább nem csépelném itt a szám. Nem, a videókártyák "bele" nincs kihajtva, nincs belük. Ha értelmes ember használta őket, akkor kutya bajuk. Maximum a hűtés az, ami kaphatott a nonstop járástól.

2023. júl. 21. 00:22
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Mert nem éri meg?
2023. júl. 21. 00:23
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Jó ideje nem éri meg, amúgy alap hogy ha valaki azzal a dumával akar valamit eladni, hogy de mennyire megéri, az kamu, tekintve, hogy akkor el se adná.
2023. júl. 21. 02:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Most az a kérdés, hogy a bányászat megéri-e, vagy jók-e a bányászkártyák?

A bányászat nem éri meg, ezért van a ménekű sok kártya a "piacon".

Tavaly vettem a gyereknek bányából Rx580-at hibátlanul ment egy jó fél évet (lett jobb azért nem megy most) 😂. Most magamnak vettem egy Rx6600xt-t sanszos, hogy bányából mert több darab egyformát hirdetett az ember. Egy jó hete megy jónak tűnik.

Biztos vannak lestrapált sz@rok, de gamer pistikék gépéből se biztos, hogy jobb venni, van, hogy 3-4 évig porosan-dzuvásan összerugdava kínlódik az íróasztal alatt. Működik, de megvenni azt nem lenne bizodalmam, de igazából kinek mi fér bele.

Az új garis, azzal nehezebb melléfogni az tuti.

2023. júl. 21. 08:37
 5/7 anonim ***** válasza:
22%

A vesszőket meg elvitte a cica? Kicsit ügyelj az igényességre! Nagyon unintelligensnek hat, amikor valaki így összehányja a mondandóját.

"Miért szabadulnak a bitcoin bányaszok a banyász cuccaiktol ha meg éri?"

Azért, mert a legtöbb esetben nem éri meg. Akkor éri meg, ha az áram ingyen, vagy nagyon olcsón van, vagy ha csúcskategóriás hardvered van. De akkor sem tudni, hogy ki tudja-e termelni a hardver árát. A piac pedig most kifejezetten instabil. Sokan inkább meg akarnak szabadulni a hardvereiktől, még akkor is, ha alig van rajta nyereségük (sőt, néha még akkor is, ha buknak rajta), mert ez a bevétel legalább biztos. De lehet, hogy fél év múlva úgy felmegy a villanyár, hogy fizikai képtelenség lesz azzal a hardverrel nyerséget termelni.

A használt dolgokért pedig én soha nem rajongtam. Volt, hogy kényszerből azt vettem, ameddig nem volt önálló keresetem, és nem akartam másfél évig spórolni; de mióta kereső ember vagyok, eszembe nem jutna használtat venni. Sokan persze esküdöznek, hogy nincs azokkal semmi baj, de én nem szeretek kockáztatni. ;-) Láttunk már ezen az oldalon is rá példát, hogy valaki használt cuccot vett, és egy hónap múlva meg dobhatta ki.

2023. júl. 21. 08:39
 6/7 anonim válasza:
100%
Akik a legelején bányásztak otthon sokat, na azoknak érte meg. Nem tudom elképzelni hogy jelenleg megéri a bitcoin bányászat. Ez is egy olyan dolog hogy csak az járt jól, aki már a kezdetekben benne volt.
2023. júl. 26. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem éri meg, magyar árammal biztos nem. Egy asic miner ami profitot is termel egy évezred mire visszaszedi az árát. Ez perpillanat nem éri meg, mindenki, aki bányászik vagy közel vagy totál ingyen árammal teszi, vagy arra spekulál, hogy majd egyszer felmegy az ára megint, és akkor majd eladja, amit összeszedett coint.

Teljes pszichózis ez az egész bányászat amúgy, jól palira vettek 1 csomó embert vele. :D

2023. júl. 26. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!