A külső winchester tényleg tönkremehet attól, ha használat közben a gépház tetejére van helyezve?
Figyelt kérdés
Western Digital vinyóról van szó, semmilyen külső behatás nem érte, egyik napról a másikra meghalt. Kaptam egy tippet, hogy nem tesz jót neki, ha a gépház tetején van. Nem ott van tartva normál esetben, kb 5 percet töltött ott, úgyhogy nem hiszem, hogy az lett volna a baj, de gondoltam hátha van itt olyan, aki okosabb nálam.2023. júl. 20. 19:16
1/4 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, mert nekem 4 külsőm van (nem WD, de ez aztán teljesen mindegy), és kettő mindig a tetőn adatátvitel közben.
2/4 anonim válasza:
Amíg ott van attól nem, de ha leesik onnan attól igen.
3/4 anonim válasza:
Én mindig oda szoktam tenni, ha fájlt másolok rá, kb 5-6 percig szokott ott lenni, de sosem lett baja. Szerintem nem emiatt ment tönkre
4/4 anonim válasza:
A merevlemezek serülékenyek. Attól is elromolhat, ha nem csinálsz vele semmit.
Szóval használd bátran. A fontos adataidról pedig mindig tarts biztonsági másolatot több eszközön is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!