Canon Pixma IP4500 - miért nem észleli a beletöltött tintát?
Figyelt kérdés
Van egy Canon Pixma IP4500-as nyomtatóm, amelyben a tinták lassan kifogynak. Vettem után gyártott tintát bele, melyet az eredeti patronba kell belefecskendezni. Megtörtént. Visszaraktam a patronokat, de továbbra is azt írja ki, hogy kifogytak. Nem képes "felfogni" a nyomtató, hogy tele vannak a patronok s ezért már nyomtatni sem hajlandó. (Egyébként chipesek a patronok.) Mit tegyek, hogy észlelje, hogy tele van a patron? Köszi!2008. dec. 31. 12:28
1/2 anonim válasza:
A haverom is ugyan igy járt a Canonnal.Sokat szenvedtünk vele de sajnos a végén csak megvettük a gyáripatront.Mi igy jártunk!
2/2 anonim válasza:
Nekem MP210-esem van és ha utántöltöm, ugyan akkor is villognak a lámpák, hogy üres a patron, de attól még nyomtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!