Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen fejhallgatót vegyek?

Lord Hidan kérdése:

Milyen fejhallgatót vegyek?

Figyelt kérdés

Egy Cloud II-m volt de már kezd szétporladni már vagy 7 éves. Gondoltam ideje lenne már lecserélni viszont akkor már egy jobbra.

Keret 50-55e. Esetleg a Razerek milyenek? Csak mert most Razer egerem van és, hogy passzoljon a szetthez.. Persze jó más is.

Ja és egy mikrofon is legyen rajta.

2023. júl. 18. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:

A Razer középszar hangú, de szépen világít sok pénzért. Ha a kinézet a fontos akkor vedd azt.

Ha magamnak venném akkor valamilyen Audio-Technikát néznék.

2023. júl. 19. 06:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem a Razer fülesek nem jöttek be, igaz, hogy én olcsóbb kategóriában vettem egyet, de pár hónap alatt 2 darab is tönkrement, az utolsónál letört a bal oldalt a méretállitónál a pánt, ezt már ki sem cserélték, mert fizikai sérülés volt. Nem volt csapkodva stb., gyenge egyszerűen a felépítése.

Évekig messziről elkerültem a márkát, de egy másfél éve vettem egy Razer Viper Mini egeret, az egyelőre remek.

Összehasonlításképpen: a Cloud 2-m lassan öt éves lesz, és nincs semmi baja eddig. Lehet majd veszek mégegy Cloud 2-t, mert nincs kedvem megint kísérletezgetni a fejesekkel. Razer fejest biztos nem vennék.

2023. júl. 19. 08:48
 3/6 anonim válasza:
Szerintem egy Cloud Alphaval nem lősz nagyon félre és még marad is. Én egy 5-6 éves Cerberusról váltottam és óriási ég és föld!:)
2023. júl. 19. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Razer, Steelseries fhos. Gamerekből igazából a Cloudok amik elmennek, a Sennheiserekből vannak jók, de túlárazottak. A legjobban akkor jársz, ha veszel egy rendes fejhallgatót, meg egy modmicot. A gamer füles egy hazugság, nincs benne semmi, amitől "gamer" lenne, csak a mikrofon.

https://www.youtube.com/watch?v=gOYRu6q8qJ4

Ezt hallgasd meg, és lehetőleg ne akard elhinni, hogy jobban tudod nála, mert amit mond, azok puszta tények.

Ha muszáj gamer füles, és nem akarsz újra Cloudot, akkor kb. ezt tudom ajánlani -> beyerdynamic MMX 150, vagy, ha jó neked külföldről, akkor ezt -> [link]

2023. júl. 19. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ha pedig belefér, akkor a mester (a videóban szereplő srác) ezt mondja a legjobbnak, és én a helyedben elhinném neki.

2023. júl. 19. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:
/viszont ehhez az AKG-hoz már nem ártana erősítő sem, szóval, ha valami fapados alaplapod van erősítő nélkül, akkor lehet annyira nagy ötlet/
2023. júl. 19. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!