Ez a konfig megér 210 000 forintot? illetve elég az a táp neki? PCt szeretnék venni de nem tulzottan értek hozzá I5 10400f Vidikari RTX 2060 SUPER 16 giga ram és Tápegység bequietSystemPower9 400W Bronze
Hát, én ezért nem adnék 210-et. Legolcsóbb, fapados alaplap, lassú RAM, pocsék minőségű gépház, SSD is elég alja, ennél jobb vételeket találhatsz.
Pl.
[link] (ennél eladnám az 1700-et, és cserélném egy 3600-ra, nem kéne szinte rá sem pótolni)
[link] (proci nem a legizmosabb, de olcsóbb is a gép, a procit eladva, és a különbözetet rátéve már szinte 5600-od van, és a VGA jóval erősebb, nem fapados alaplappal, stb.)
[link] Ez is jobb vétel, a sokkal jobb körítés miatt.
Stb
Hát igen, fapados, fejleszthetetlen, 2666Mhz a Max. Ram abba a lapba.
A fentiek közül valamelyik AMD-t venném azokba Intel 12.gennel egyező procik is belemennek.
Mondjuk a listád nekem sorba állítva 3.2.1.4.lenne úgy szimpátia alapján, nekem is az rx5700 esne ki elsőnek, de a 2060-ast elveri.
A legbikább ennyi pénzért egyértelműen a 3-as szerintem így is R5 4500-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!