Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem látja a laptop a...

Miért nem látja a laptop a külső HDD-t?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy nem használt laptopból kivettem egy 500 GB-os HDD-t. Vettem hozzá egy Orico külső HDD házat. De ha az új laptopra rákötöm vele nem látja.

Lemez kezelőbe megnéztem ott is furán jelzi mert nem sok mindent enged csinálni csak elérési utat tudok módosítani ráadásul üresnek jelzi.

Pedig vissza tettem próbából a régi laptopba, ott működik belső HDD-ként, újra formáztam tettem is rá fájlokat és üresnek jelzi a külső házzal.

[link]

Próbáltam az illesztő programokat törölni, frissíteni de nem oldotta meg.

Külső ház ledfény jelzi működésben van meg hát lemezkezelőben üres cserélhető lemezként látja de ennyi.

Olvasgattam a neten de ott sem láttam olyan ötletet ami megoldotta volna.

Hátha itt lesz valaki akinek van jó megoldása.

Előre is köszönöm.

2023. júl. 13. 16:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket de egyik sem vált be. Feladtam. Megkapta az asszony a laptopjába az 500 Gb-osat, az 1TB-osat kivettem a laptopjabol azt meg én a külső házhoz. Így mindketten jól jartunk és mindkettő használatban van. :)
2023. júl. 17. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!