Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo Legion 7 16igh6 nak...

Lenovo Legion 7 16igh6 nak mitől lehetett másfél év után alaplap hibája?

Figyelt kérdés
Nem is tudtak hozzá alkatrészt szerezni, hanem csereutalványt kaptam, amit azóta be is váltottam.

2023. júl. 13. 13:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Már rohanok is a kristálygömbömért...
2023. júl. 13. 13:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok alkatrész van egy alaplapon, sok a hibalehetőség. Általában viszont azért ezek javítható hibák, egy zárlatos alkatrész pl, vagy meghibásodott vezérlőchip (töltés, I/O, chipset, ilyesmi...)

Az viszont eléggé durva, ha teljesen javíthatatlannak ítélte a szerviz. Szerencséd akkor, hogy még garis volt, és fel tudtak ajánlani egy utalványt.

Őhm, pl dominikműhelye youtube csatornán találsz pár laptop javításos videót, így a gyakorlatban is láthatod milyen hibák lehetnek.

2023. júl. 19. 16:54
 3/21 A kérdező kommentje:
2. a gyártó nem adott alaplapot, hanem inkább csereutalványt. Azért kérdezem mitől lehetett tönkre, mert nagyon szerettem a gépet.pc fórumon írták, hogy sok tipushibája van a lenovonak.
2023. júl. 19. 18:09
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Honnan kéne tudni? Általában BGA-sok lesznek amúgy.
2023. júl. 19. 21:01
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagy teljesítményű processzor és vga. Ehez társul egy viszonylag kicsi hűtő.

Leolvadnak a chipek,hiszen közel 100 fokon mennek.

2023. júl. 19. 21:10
 6/21 anonim ***** válasza:
63%
Lenovo Legion és Lenovo Ideapad, mindegyik dömpingárú, olyan is. Nekem volt egy Ideapad, az négy hónap után mondta be az unalmasat. NÉGY hónap után, alaplap, szóval azóta csak felújított Thinkpadom van, ez is az, amin írok. Ezek megbízható, jó üzleti gépek. NEM KELL TÖBBÉ CSILI-VILI nagy laptop! Átvertek vele.
2023. júl. 20. 22:45
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vert téged senki át, volt rá garancia, ne beszélj baromságot
2023. júl. 20. 22:52
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
CSAKHOGY ez a kérdéses laptop ÚJ volt, garanciális szervizben adnak csak csereutalványt! Új laptop másfél hónap után alaplaphibás... Vagy félreértettem valamit?
2023. júl. 20. 23:03
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Erről beszélek, új volt, kaptál rá garanciát, nem lettél átbaszva. Senki sehol nem állította neked, hogy nem romolhat el. Miben lettél átbaszva?
2023. júl. 20. 23:22
 10/21 anonim ***** válasza:
Kérdező: a kérdéses laptopot mennyiért vetted?
2023. júl. 22. 00:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!