Ennél a pc nél minden kompatibilis?
Sziasztok! Összeraktam egy viszonylag (szerintem) erősnek mondható pc t. Kérlek tudtok véleményt mondani róla? Jelenleg még a videókártyán gondolkodok hogy milyen lenne az ideális.
Proci:Ryzen 5 3600
Alaplap:Asus Prime B450M-k
Ram:Kingston Fury 2x8gb kit ddr4 3600mhz
Ház:Cooper master masterbox q300l
Táp:be quit!pure power 11500W.
Nektek mi a véleményetek?
11500W kicsit overkill ide...
De félre a tréfával, egész tűrhető alsó-középkategöriás gamer PC. Ha belefér a keretbe, legyen inkább 5600-as a proci, azzal magasabb minimum FPS-ek várhatók és nagyobb mozgástered van a VGA kiválasztásnál.
Kifelejtettem a meghajtót:
KINGSTON 500GB NV2 M.2 PCIe M.2 2280 SNV2S/500G
Kb 40k T szándék rá, ezt találtam ami még benne van a keretben, használatát nem néztem de utánna nézek még:
GIGABYTE GT 1030 OC 2G 2GB GDDR5 videokártya (GV-N1030OC-2GI)
Kellemes kis gép lesz,
GPU terén van lehetőség ebben a konfigban. RTX3060 esetleg 3060ti.
AMD oldalon RX6600 Rx6600xt, keretet nem tudjuk, de egy rx6700xt lenne a legtovább kellemes a 12GB vram és a viszonylag erős GPU miatt.
Használtan:
Nézz teszteket YouTube-on, hogy neked mi felelne meg teljesítmény/ár tekintetében. Akár Nvidia, akár AMD oldalon jó kis kártyák vannak.
#1 Felvetése jó az 5600 nem kicsit jobb lenne bele, ha belefér.
Felejtsd el a 1030-at!
Ha elég neked a teljesítménye vegyél használtan egy RX580 8Gb-t.
Vagy csak úgy egy 5600G-t azaz integrált fel mossa a padlót a 1030-al!
Az felejtős, irodai kártyáról beszélünk, kb. 10 FPS-ed lenne az újabb játékokban.
Ennyi pénzből irány a hardverapró, és GTX 1660 Super/Ti vagy 1070, amit keresni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!