Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Radeon R9 390X-es videókártyán...

Radeon R9 390X-es videókártyának (pontosabban: Gigabyte R939XG1 Gaming 8GD) -nek nincsen D-Sub (VGA) bemenete?

Figyelt kérdés
alaplapomon van, viszont a videókártyának elv. nincsen, és nekem vga-s monitorom van. :/
2023. júl. 11. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Egy vidókártyán sincs olyan bemenet.
2023. júl. 11. 19:55
 2/9 A kérdező kommentje:

oh, értem, kínos.

köszönöm

2023. júl. 11. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
DVI van rajta veszel egy átalakítót aztán emg van oldva, vagy még jobb cseréld le a monitort, nem mai csirke lehet ha csak vga van rajta.
2023. júl. 11. 20:05
 4/9 A kérdező kommentje:

hát, az hogy milyen csirke, mikori, azt nemtudom, 55centis, kicsi a kávája, tetszett, megvettem.

de köszönöm a válaszod.

2023. júl. 11. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:

"Egy vidókártyán sincs olyan bemenet." Már hogy ne lenne, csak a régieken szokott lenni, meg 1-2 OEM\alsókategóriás vackon manapság.

Kérdező, keresd meg az analóg DVI-t, azt vegyél hozzá egy átalakítót. Az az analóg, amelyik úgy néz ki, hogy a hosszúkás pin felett van 2 kicsi, meg alatta is 2 kicsi. Mivel nem szeretnél aktív átalakítót venni (drágább, sokkal), ezért erre figyelj oda, ha nem jót veszel nem lesz jó.

2023. júl. 12. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Mutass már egyet.
2023. júl. 12. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Te haver tegnap láttál először számítógépet, mi?

[link]

Tessék, még külön szűrő is van rá.

2023. júl. 12. 13:20
 8/9 Alex Fly ***** válasza:

@7: akárhogy nézem,ezeken csak kimenetet látok...

Ehyébként pedig az ilyen esetekre az átalakító a megoldás -akár DVI, akár a HDMI esetében...

2023. júl. 14. 02:27
 9/9 anonim ***** válasza:
leírtam a másiknak is, csak töröltette, mert fogyi picit, hogy nyilvánvalóan kimenetre gondolt a költő, és kontextusában kell értelmezni a kérdését, nem pedig kötekedni.
2023. júl. 14. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!