Menedzser kalkulátort lehet még használni valamire?
Figyelt kérdés
Tegnap leszólított egy srác a lépcsőházban, hogy sürgősen volna neki eladó és egy ötösért nekem adja, amikor mondtam neki, hogy nem nagyon tudom azt se mire való, ezért nem érdekel, utána egyre agresszívebb hangnemben lépett fel, amitől kissé megijedtem és végül megvásároltam a terméket, de még mindig nem tudom mire szolgál. Esetleg valaki leírná?2023. júl. 9. 01:52
1/4 anonim válasza:
Nem jó semmire. Ezeknek a 80-90-es években volt létjogosultsága a mobiltelefonok előtt.
2/4 anonim válasza:
Arra, amire akkoriban használták, most is jó.
Persze, ugyanezt a funkcionalitást ahogy írták, egy mobiltelefon is bőven ellátja, de ettől függetlenül ha akarod, tudod használni. Vagy tovább is adhatsz rajta, retrósok és gyűjtők simán kipengetnek érte egy ötöst.
Ettől függetlenül azt mondom, hogy nem előnyös, ha bármit rád lehet tukmálni egy kis erőszakossággal.
3/4 anonim válasza:
Nem jó semmire. És szedd össze magad, bzki, ne hagyd már, hogy rádsózzanak minden szart, ember... 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
4/4 anonim válasza:
Merre laksz?
Volna pár eladó cuccom 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!