Százezer Ft-ból milyen félkonfigot raknál össze?
Alaplap, processzor, memória.
Egy GTX 1660S, thermaltake 650 wattos táp és samsung 860 evo + 870 evo (2x250 giga) SSD jönne a jelenlegi konfigból.
"" Kishaver ", egyrészt vedd azt észre hogy más ajánlott lapokat, először szóltam hozzá, másrészt meg legalább gondolkodj először, lehet bármekkora borda a VRM-em, légmozgás nélkül az sem feltétlen fogja jól érezni magát, innentől kezdve meg ajánlott hogy legyen külön légmozgás azon a környéken is és ezt nem a procihűtőtől kell feltétlen elvárni...."
Anonim vagy, hogy kéne észre venni?
"lehet bármekkora borda a VRM-em, légmozgás nélkül az sem feltétlen fogja jól érezni magát"
Nem, nem feltétlenül fogja. Csak éppen nem mindegy, hogy egy körömnyi helyen tudja leadni a hőt, vagy egy tenyérnyin. A körömnyin fújhatod rá a levegőt, ha olyan hülye voltál, hogy elspóroltad az alaplapról a pénzt, hogy utána 20ezer forintért vegyél hűtőket a gépbe, hogy értelmes airflow legyen benne, akkor sajnos kinéz neked egy Darwin-díj is még az életben.
OFF
Ha én valakit normálisan akarok megszólítani, pláne ismeretlenül akkor nem kishaverozok....
Jézusom, mibe nyúltam!
És amúgy Nvidia vagy AMD videókártyát vegyek? :)
Ne húzzátok egymást tovább szerintem.
"A Darwin díjadhoz meg: Mérnökök sem hülyék akik tervezik a lapokat, annyit hőátadása lesz neki, hogy kibírja a terhelést."
Csak épp azt a legalja alaplapot, amit ő ajánlott nem olyan processzorokhoz tervezték, mint egy i7, ami bezabál 1 rakás áramot. Csak a retardok gondolják azt, hogy a legalja, legolcsóbb alaplap meg a magas fogyasztású, csúcskategóriás processzorok azok passzolnak egymáshoz. Láttunk már ilyen embereket szopni, meg láttunk már olyat is, hogy a mérnökök szopatták a népet. Lásd b450 Gigabyte rev1 lapok, lásd rakás AM3+ lap, stb. Throttlingolt velük egy rakás proci, mert fostalicskák voltak a VRM-ek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!