700 ezerből ki lehet hozni egy rtx 4070ti-os gépet?
Hát ugye az "alap" az a 4070ti, az egyetlen probléma az alaplap amit 90 alatt nem úszol meg, mert minden más kategóriás alaplap valószínűleg a lelkét kilehelné, én egy Gigabyte Z790 Gaming X-et ajánlanák Budget kategóriában
Prociból, én Amd párti vagyok, a jobb árazás miatt, egy ryzen 7 5700x jól tudna kooperálni a 4070hez, de inkább ha van rá kere akkor egy ryzen 9-es proci (igazából, keretből nem hiszem hogy kijön) Ha Intel-t akarsz beletenni akkor Intel Core i7-10700F, szerintem innen sem feltétlen kell az i9. (A különbség az intel és az amd között az, hogy az amd egy picivel gyengébb ám jelentősen olcsóbb.)
32 gb ram, minimum, dual coreos lehetőleg (2 kártyás szett) olyan 30 körül találsz, Corsair Vengeance RGB Pro én ezeket ajánlom olcsóbb kategóriában, nem kell márkás ram, ha nem akarsz overclockolni.
és végül kell egy ház, egy nagyobb és jó hűtéses ház kell, ehhez a bivalyhoz, Fractal Design Focus G, sok hely, és van benne elég hűtés.
aztán táp egy sima COOLERMASTER MWE Gold V2 750W !LEHET MÁST IS DE 80+ GOLD LEGYEN!.
aztán egy proci hűtő, egy Cooler Master Hyper 212, jó kis olcsó de mégis nagyon jó proci hűtő.
tehát:
4070 ti (350k ajánlom a gigabyteos kiadást jobb lesz az úgymond "összhang")
Ryzen 7 5700x (73k) VAGY Intel core i7 11700f (87k)
Gigabyte Z790 Gaming X (100k)
Corsair Vengeance RGB Pro 32gb (34k)
COOLERMASTER MWE Gold V2 750W (36K)
Cooler Master Hyper 212 (12k)
Fractal Design Focus G (27k)
ez így az amit úgy az árkeretből összelehet rakni. Összesen 632000 forint az amd variánsal. intellel pedig 646000 forint. Így marad a keretből, ajánlom hogyha mindenképpen a gépre akarod még költeni a maradékot, egy ryzen 9, vagy intel i9-et vegyél bele, a lehető legjobb teljesítményért, ha jól néztem nincsen semmi kompatibilitási probléma, de lehet elsiklottam felette. Ha kérdésed van tedd fel, sok szerencsét.
nézelődtem még
ez a kártya rtx 4070ti miatt jobban megérné?
nyár végéig kitufnám hozni a plusz költséget ha az kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!