Én kb ennyiért vettem a Logitech MX Master 2S-t. Nekem jobban a kezemre áll ez, mint a sima egek.
Ezt ennyiből nem lehet eldönteni, fogdosd meg, nyomkodd meg hogy beválik-e.
Lehet másnak jó, neked kényelmetlen az egér
#1 játékra hulladék.
Kérdező, ennyi pénzért ez botrány. Zowiet egyébként is csak az vegyen, aki versenyekre jár, LAN-on történő versenyekre, ahol átnézik az egerét. Mivel a Zowiek PnP-k 100%-ban, így ők adják a legnagyobb nyugalmat ilyen környezetben. Egyébként botrányos az ár\érték aránya. Ennyi pénzért kapsz egy wireless Logitechet, a szenzor jobb lesz (lényegében a több évvel ezelőtti (g303, g403 v1, g pro v1) használta ezt a szenzort, sok évvel ezelőtt. Nem tudom ennek pontosan milyen mikrokapcsolója van, de, ha szokásuk szerint a botrányos Huanok, akkor alapból a useless kategória szerintem, de a Logitech clickjei ígyis-úgyis gyorsabbak lesznek. (A Logitech hagyományosan alázza szét a mezőnyt ebben (is))
A Zowie már évek óta elvesztette azt az előnyét, amit élvezett. Azt az előnyt is abból szedte össze, hogy ~10évvel ezelőtt a profi játékosoknak nem volt kedve a driverekkel szarakodni LAN-on, és akkoriban ritka jó formájuk volt. (MS 1.1A/3.0 copy)
Mára azonban az egerek otthon beállíthatóak, majd memóriában mentve plug and playként működnek, a forma nem egyedi, súlyban már lealázták őket, és továbbra is sok évvel ezelőtti szenzort akarnak eladni annyi pénzért, amiért más premium egérgyártók nem csak jobb szenzort, de már csúcskategóriás wireless technológiát is kínálnak, kisebb súllyal. Kuka. A Zowiet már csak a hülyék veszik meg, már a profik sem használják.
#3: javarészt nem játékra használom, hanem játékra is. Az én kenyeremnek az ilyen formájú cuccok sokkal kényelmesebbek, mint a többi. :)
Játékban sem tűnt még fel, hogy sz@r lenne, bár versenyekre nem járok :D
125hz, alacsony IPS, magas LOD (ez arra lett tervezve, hogy üvegasztaltól kezdve a jó isten faxáig bármin is működjön, ami nem lesz optimális gaming szempontból), nehéz. Játékra alkalmatlan.
Próbáld meg gyorsan megrántani egy legalább 40centis egérpadon széltől-szélig. Azt se fogja tudni, hogy mivan. ;D A kérdező játékra szeretne egeret, ezért nem is értem minek említed azt. Az egy bár premium, de irodai egér. Ergonomiára van tervezve, és szinte csak arra. Ami bár tökre jól hangzik, de ilyen szempontból pl. egy G502\G403 is tökéletes, sőt, számomra a kicsi g102\203\305\G Pro is az, csak ugye ezek játékra (is) alkalmasak. Jó a szenzoruk, gyors a klikkjük, kicsi a LOD (lift of distance, magyarul nem érzékelnek magasról), könnyűek és több méter\másodperc mozgást tudnak elviselni hatalmas gyorsulással. A tiédre ezek nem igazak.
Ha szereti a nagy és nehéz egeret. Én nem szeretem. A g502 csak annak jó, akinek nagy lapát keze van, és nem akar könnyű egeret.
8
De nagy, és nehéz. 89 gramm, az bizony sok. Összehasonlításképp egy Razer Viper Mini 61gramm.
G502 = 123mmx40mmx75mm.
Viper mini = 118mmx47x38.3mm.
De eleve a számozásból tudni, hogy az egy nagy egér. Az 5xx mindig a nagy, és nehéz. Lásd, MX500, MX510, MX518, G5, G500, G502.
A 3xx volt a kicsi régen, ma pedig a g102\203\305\303\G Pro a kicsi, a 4xx a közepes, a G502 pedig a nagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!