Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit javulna a töltési...

Mennyit javulna a töltési idő, ha SSD-re telepíteném a játékot?

Figyelt kérdés

Még 2015ben épitettem a pct, és azóta eléggé elavult. R9 380X, i3(nem tudom melyik modell, de 2014-2015 release) 8gb ddr4, 120gb SSD és 200gb laptop hdd.

Win10 a és néhány program az ssd-ről fut, játékoknak már nem maradt kapacitás, így azok hddre kerültek.

Total War: Three Kingdoms nagyon lassan tölt be, 2-4 perc minden töltési ablak, amit sokszor kell kivárni, mert szeretem lejátszani a csatákat. Az FPS nem olyan rossz, néha megakad, de ezzel együtt tudok élni, csak a betöltési idő bosszant. Így a teljes játékidő 1/4-e várakozással telik.

2023. júl. 1. 07:49
 1/2 anonim válasza:
Egész biztos, hogy javulna, de csodát ne várj. 3 perces átlagból talán 30 másodpercet spórolnál...jó esetben. A TW egyébként is megvan szerintem 40-50gb, a 120as ssd szükös lenne, ha ott figyel rajta a win meg egyebek.
2023. júl. 1. 08:32
 2/2 anonim ***** válasza:
NVMe SSD dobna rajt igazán sokat, viszont ez régi gép, nem hiszem, hogy támogatja. De egy jobbféle SATA is azért lerövidítené a töltési időt, ha teheted, szerezz be egyet, Samsung 870 EVO például. Illetve +8 GB RAM se ártana.
2023. júl. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!