Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop általános felhasználásr...

Laptop általános felhasználásra 200 ezerig?

Figyelt kérdés

Nézem a teszteket is, a ti tapasztalataitok alapján, milyen modelleket érdemes megfontolni (oprendszer nélkül értve az árat)?

- Felhasználási terület: internet, filmnézés, zenehallgatás, régebbi játékok (külön VGA nem feltétel)

- RAM min 8 GB, SSD min 256 (később bővíthetem, de egyelőre elég lenne)

- Erős, strapabíró felépítés. Masszív zsanérok, nem kipotyogó billentyűk, erős csatlakozások

- Nagy betekintési szög

- Lehetőleg legyen numpad rajta

- Tartós akkumulátor

- Használt is lehet, ha kipróbálva-meggyötörve jónak bizonyul

2023. jún. 22. 09:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
Itthon annyi ThinkPad van, hogy számolni se tudom. Egy kivételével mindegyik hibátlanul működik. Az az egy már egy több, mint 10 éves darab volt és megfőtt benne a chip, mivel valaki túl sokszor hagyta az ágyon bekapcsolva és nem tudta hűteni rendesen magát.
2023. jún. 22. 14:53
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Jófogáson most néztem, hogy valaki árul egy még garanciás T14-et 220-ért. Az biztos, hogy sokkal jobb üzlet, mint 200-ért az a 8 éves Dell.
2023. jún. 22. 14:57
 13/13 A kérdező kommentje:

Ezek sem néznek ki rosszul

[link]

[link]

2023. jún. 22. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!