Milyen e-book olvasót javasoltok, 50-80e ft környékén?
Üdv! 3 éve vettem egy ebook olvasót (Alcor Myth), ami, bár olcsó volt nagyon, és 30-35 könyvet elolvastam vele (tehát visszahozta az árát), sajnos kezdi megadni magát, a bekapcsoló gomb már nem működik (olcsó húsnak, ugyebár..). Gondolkodtam egy újon, nézegettem is őket (nyilván a Kindle a top), de számomra érthetetlen okból szinte mindegyik érintő képernyős, amit én nem tudok hová tenni (lehet, hogy kényelmes, de mégse egy tabletet szeretnék). Nekem amik fontosak:
- nyomógombos legyen
- legyen kapcsolható háttérvilágítása
- 6-7" bőven elég
és kb ennyi. Kíváncsi lennék, aki talált hasonlót, mik a tapasztalatok, miket tudtok ajánlani? Az érintőkijelző számomra ismeretlen előnyeiről is meggyőzhető vagyok (amennyiben van ilyen), de wifis/5g-s/rezgőmotoros/3D-s/beépített indukciós sütőlapos eszközre nincs szükségem, elvégre csak olvasásra használnám. Köszi előre is!
Teljesen gombos csak a legprimitívebbek között van, amik nagyon régi konstrukciók. Olyan esetleg van, amin vannak lapozógombok, de más nem nagyon. A legjobb, ha mindkét oldalon van előre-hátra lapozás, de ez manapság már luxusnak számít... Ezeket találtam:
Én lehet, hogy félretenném a fizikai gombot, ha pl. Android fut a gépen, és szinte bármit (pl. másik olvasót, vagy egyszerű játékot) is feltehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!