Ez a laptop alkalmas erre?
Elsősorban internetre és filmnézésre használnám. Továbbá pár játékot futtatnék rajta.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:23
Jééé, én 1 GB RAM-mal játszok és simán akadás mentesen futnak a játékok(még a CoD 6 is Medium-on 1280 x 1024-es felbontáson...)
Az ilyen "2 GB RAM-on örülj, ha a filmek akadásmentesen futnak" valamint a "6-7 éves játékok esetleg elfutnak rajta" című hozzászólásokra ne figyelj, mert teljesen valótlan. :) Sok pénzű, apuci megveszi a full négy magos gépet 100.000-s videókarival hozzászólások.
Szóval a filmek simán lefutnak. A monitorod felbontása miatt full hd-t (1920*1080) úgyse nézhetsz, a többi meg lazán elmegy. 6-7 éve még 2 magos gépek sem voltak, a 2 GB Ram meg enyhén szólva is ritka volt, szóval nyugi, elmennek rajta a 2-3 éves játékok, főleg azon a felbontáson, amit a monitor tud. Az újabbak is elmennének, csak a videókártyád a szűk keresztmetszet, ezért én is azt mondom, hogy jobb videókártyával kell nézni laptopot.
Ja, mellesleg én is 1 GB RAM + Windows 7 gépen játszom. 1280*1024-ben a Dirt 2 fullon, a NFS Shift fullon, Mafia 2 fullon, Singularity fullon megy.
Ezek azok a játékok, amiket a közelmúltban próbáltam.
A videókártyám erősebb egy picit, de az sem nagy szám, 17.000-ért vettem fél éve.
Most nem apuci gyerekérőr van szó, hanem hogy az Intel integrált kártyája finoman szólva nem gyors... NFS underground 1 eléggé szaggat minimumon sajnos!
Én az MSI re szavaznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!