Ezen proci+videókártya kombók közül melyik az erősebb?
Elsősorban videóvágás és nagyobb igényű fotó feldolgozó programok miatt kell, nem játék miatt.
Processzor: I5 4210M
Videókártya: Intel HD Graphics 4600
vagy
I7 3520m
Intel HD Graphics 4000
vagy
I5-5300U
Intel HD Graphics 5500
Mindegyik 8GB RAM.
I3+HD Graphics 620-am van 8GB-al, és ez kicsit lassú hozzá. Valamennyire érezhető előrelépést szeretnék (csodát nyilván nem).
Nagy a különbség az első kettőhöz képest? (az utolsó egy 14 colos képernyő csak, reménykedtem, hogy nem az a legjobb :D )
Illetve azért az én régimhez képest érezhető lehet az előrelépés?
Hulladék mind. Néha már netezéshez is kevesek. De nyilván a legmodernebbet érdemes választani, ha már muszáj valamit, 5300U
De inkább gyűjtögess még, mert ezekkel csak szívatod magadat. Telefonok sokkal erősebbek már ezeknél a gépeknél...
Köszi a választ!
Az elvárások mások szerintem, egyrészt erre van pénzem, másrészt alapvetően még a mostanival sem lenne óriási bajom, csak már darabokra van törve, akksija is rossz, újat ár nem akarok ebbe venni, a töltő és az usb-k is kontakthibásak, és gondoltam, akkor ha már új kell, kicsit előrelépek. De a mostani sem tragikus erőben, arra, amire nekem kell. És ehhez képest mindenképp érezhetőgyorsulás várható mondjuk egy képfeldolgozás sebességében, nem?
Nyilván jó lenne valami nagyon erős, de most erre van keret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!