Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezen proci+videókártya kombók...

Ezen proci+videókártya kombók közül melyik az erősebb?

Figyelt kérdés

Elsősorban videóvágás és nagyobb igényű fotó feldolgozó programok miatt kell, nem játék miatt.

Processzor: I5 4210M

Videókártya: Intel HD Graphics 4600

vagy

I7 3520m

Intel HD Graphics 4000

vagy

I5-5300U

Intel HD Graphics 5500

Mindegyik 8GB RAM.

I3+HD Graphics 620-am van 8GB-al, és ez kicsit lassú hozzá. Valamennyire érezhető előrelépést szeretnék (csodát nyilván nem).

2023. jún. 14. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Harmadik, de még az sem egy erőgép.
2023. jún. 14. 23:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagy a különbség az első kettőhöz képest? (az utolsó egy 14 colos képernyő csak, reménykedtem, hogy nem az a legjobb :D )

Illetve azért az én régimhez képest érezhető lehet az előrelépés?

2023. jún. 15. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Hulladék mind. Néha már netezéshez is kevesek. De nyilván a legmodernebbet érdemes választani, ha már muszáj valamit, 5300U

De inkább gyűjtögess még, mert ezekkel csak szívatod magadat. Telefonok sokkal erősebbek már ezeknél a gépeknél...

2023. jún. 15. 00:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Az elvárások mások szerintem, egyrészt erre van pénzem, másrészt alapvetően még a mostanival sem lenne óriási bajom, csak már darabokra van törve, akksija is rossz, újat ár nem akarok ebbe venni, a töltő és az usb-k is kontakthibásak, és gondoltam, akkor ha már új kell, kicsit előrelépek. De a mostani sem tragikus erőben, arra, amire nekem kell. És ehhez képest mindenképp érezhetőgyorsulás várható mondjuk egy képfeldolgozás sebességében, nem?

Nyilván jó lenne valami nagyon erős, de most erre van keret.

2023. jún. 15. 00:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért érdekelnek a saját és eközötti, vagy a közöttük lévő különbségek, mert ugye az sokkal objektívebb mérce ahhoz képest hogy neked ezek hulladékok (gondolom sokkal jobbakhoz vagy szokva, értem, miért), nekem meg alapvetően még a régebbi is majdnem elég gyors, és ezzel is éppen ellennék, ha nem málna szét. :)
2023. jún. 15. 10:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Videovágáshoz ez marha lassú lesz. Ram is kéne minimum 32 gb de inkább 64 gb.
2023. jún. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!