Beszáradt epson nyomtató csúnyán nyomtat?
Figyelt kérdés
Kaptam egy régi epson nyomtatót (epson stylus sx218) ami nekem itthonra tljesen jó lenne de sajnos az idők alatt beszáradt. Vettem bele patronokat viszont ha jól tudom valakogy a fejét ki kellene tisztitani valamivel, hogy szépen csíkmentesen nyomtasson. Mivel lehet ezt tisztítani? tudom, hogy van epson tisztítófolyadék arany árban, csak azzal megoldható? Alkohol esetleg járható út tisztításra? Mi a folyamata, hogyan kell ezt tisztítani? Kérem aki jártas a témában és segítene azt megköszönném :/2023. jún. 12. 20:25
1/1 anonim válasza:
Én sima ioncserélt vizet csepegtettem rá.
Alkohol is jó, izopropil-alkohol is akár.
Amúgy https://www.youtube.com/watch?v=4gzkDFLY_BM ez profi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!