Jó lesz ez a gép így?
2023. jún. 11. 16:17
1/10 anonim válasza:
A tápot leszámítva jó. Azt majd a fetisiszták megszakértik.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Illetve még valami, RX 7900XT-t érdemes számításba venni hosszabb távon.
Sőt ha belefér RX 7900XTX az igazi, mindenképpen a kettő közül.
Nvidia nagyon elszúrta ezt a VRAM dolgot és RT-ben is veszít, pont annak hiánya miatt...
5/10 anonim válasza:
Hát ha már simán annyival drágább akkor ott a 4080 is.
6/10 anonim válasza:
Ok és mire? Az előttem ír Half Life 2-re vagy esetleg Tomb Raider-re? Honnan tudjuk mi, hogy mire kell neked ha nem írod le? Nem vagyunk gondolatolvasók
7/10 anonim válasza:
Most hiába ellenkeztek, annyiért az a táp nagyon nem jó vétel.
8/10 A kérdező kommentje:
A táp le tudja adni stabilan a gépnek a szükséges teljesítményt, vagy nem? Az, hogy az általad linkelt oldalon besorolták Tier B-nek, az nekem nem mond semmit. Az árát ne nézd, mert olcsóbban venném mint amennyit a pcpartpicker kiírt.
A kártya most épp pl. Assassins's Creed-re kell, amit 4k-ban szeretnék játszani. A pirosaktól meg nem veszek kártyát, mert ugyanolyan drágák, mint a zöldek, ezért inkább választom a DLSS-t.
2023. jún. 12. 07:40
9/10 anonim válasza:
#8 Melyik AC-hoz? Csak simán az elsőhöz vagy a Valhallához? Mindkettőhöz elég egyébként, a táp is bőven jó, bár én inkább Seasonic-ot néznék.
10/10 A kérdező kommentje:
Origins-től felfelé. Azért ez a táp, mert ha egyhelyen veszem meg a gépet, akkor kapok jó kis kedvezményt. Ott meg nem nagy a választék, van még chieftec meg cooler master.
2023. jún. 12. 11:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!