Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nemtudom állítani a...

Miért nemtudom állítani a fényerőt és a hangot a laptopomon?

Figyelt kérdés

Win 7 volt eddig rajta,tökéletes volt minden.

Frissítettem Win 10-re és azóta hol engedi hol nem vagy rányomok és fél perc múlva meg kiadja a csúszkát.

Magának megkeresett minden illesztőprogramot és jól is működik minden kivéve a billentyűzetről való hang vagy fényerő állítást.

2023. jún. 11. 13:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Telepítsd a chipset drivert min ötlet.
2023. jún. 11. 17:25
 2/11 anonim ***** válasza:

Telepíteni kell a megfelelő drivert.

Milyen laptopod van?

2023. jún. 11. 19:37
 3/11 A kérdező kommentje:

Asus A53S.

De érdekes mert a hangot egyáltalán nem,fényerőt meg néha engedi,de eddig nem volt vele probléma.

Milyen drivert keressek pontosan?

2023. jún. 12. 00:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Próbáld ki az ATK package-t telepíteni, Windows 10 alatt is működnie kell.

[link]

2023. jún. 12. 10:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Frissítettél írtad. Van, hogy a win10 tiszta telepítése jobb. Most, hogy dig. licenszed van a 10-re simán tudod telepíteni. Szerintem jobb a tiszta telepítés. A D-adat kivételével (remélem van) minden más partíciót törölj, erre az egybeolvadt részre indítsd a telepítést.

Ha vannak driverek érdemes a chipset drivert telepíteni.

2023. jún. 12. 10:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,igen azt írtam de újra lett telepítve úgy értettem hogy frissítettem de tény hogy így félre értelmezhető.
2023. jún. 12. 13:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor drivert neki... :))
2023. jún. 12. 13:51
 8/11 A kérdező kommentje:

Windows szerint minden frissítéa napra kész (magának megkereste) de mégsem jó,esetleg tudnál abban segíteni hogy pontosan melyik kell? Melyik driver felelős azért hogy működjön a hang és a fényerő (van mindkettő de billentyűzeten nem lehet állítani)

Pontos típus:

Model Asus A53S

Mb Ver.: K53SK

Köszönöm! :)

2023. jún. 12. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:

>>> ASUS Driver Downloader ...innen letöltve futtasd. [link]

>>> Vagy a már javasolt ATKPack... [link]

Lehet utóbbival kezdeném.

Nincs chipset driver külön -meglepődtem-, lehet ez a pack a nyerő valóban.

2023. jún. 12. 18:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Azthiszem ez lesz a probléma,viszont akadt egy kis bökkenő. Nem mai gyerek ez a laptop és win 7-ig találtam rá drivereket (Gyárilag is win 7-el jött ki) viszont most 10 van rajt,és nem tudja kezelni gondolom én. Létezhet erre win 10-hez való driver? Kerestem de nem találtam semmit..
2023. jún. 12. 21:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!