Mi a véleményetek a(z) Apple Magic Mouse-ról?
Ez az, amit nem lehet töltés közben használni, mert a hasán van a port?
No comment.
A régebbi egerükhöz volt szerencsém, kb.olyan érzés volt, mintha szappannal dolgoznék.
Na látom eddig csak olyanok írtak akik csak képeken láttak ilyent. :D
Én még a ceruza akkumulátorost használom. Nem tudom pontosan mikor vettem, kb 10 éves lehet. Semmi baja, popsitörlővel áttörlöm és olyan mint az új. Pedig gyakorlatilag egész nap használom amióta megvan.
Azt nem értem miért probléma, hogy töltés közben nem lehet használni? Az elektromos autót sem lehet használni töltés közben, meg még milliónyi eszköz van amit vagy töltesz, vagy használsz. Ez nem lehet indok arra, hogy valami sz.r! Amig nyomatsz egy kávét, vagy elmész wc-re addig rádugod és napokig jó megint. Vagy éjszakára töltőn hagyod és egy hónapig nem kell vele foglalkozni. Ha ez valakinek gondot okoz, akkor annak orvos kell! Sürgősen!
Én nagyon szeretem. Imádom a görgetést, a jobbra-balra görgetés egyszerűségét, a koppintással nagyítást, a két ujjas ablakváltást, stb. Sokszor a windowsos gépemen is simogatom az egeret, aztán rájövök, hogy az nem olyan :D Nem tudok ennyi év után sem rosszat mondani rá.
Akik a nagy bumszli "ergonómikus" egereket szeretik amik kitöltik az ember kezé, azokat meg én nem tudom megérteni. Nekem azokba beleizzad a kezem.
Szappan? Még sosem láttam ilyen szappant. Az illata sem hasonlít.
#9 elnézést hogy elmondtam a tapasztalatom. Ne haragudj, hogy ezzel a lelkedbe tiportam. Meg tudsz bocsátani, vagy töröltessem a modokkal a válaszom?
De most csak a te kedvedért rákerestem, hogy ez csak nálam fordult elő vagy más is panaszkodik ilyesmire. És képzeld, tele van vele a reddit, az apple discussion, stackexchange és egyéb fórumok. Néhány címet idemásolok:
- Magic Mouse - don't your wrists hurt?
- Anyone getting pain from Magic Mouse?
- Magic mouse pain!
- Magic mouse - I'm getting a lot of pain in my knuckles as a result
- Magic Mouse Hurts My Fingers and Other Complaints -- Anyone Have Advice?
- Does Magic Mouse Cause Nerve Pain
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!