HDD Kiterjesztése/megosztása?
Sziasztok!
Van egy 1TB HDD-m valamint egy 1TB SSD-m.
Az SSD Teljes méretét (100%-át) tudom használni, viszont a HDD-nél csak 301GB-ot. Próbáltam már kiterjeszteni meg újra kreálni, videókat néztem, leírásokat olvastam, szinte már mindent is próbáltam.
Mégsem jutottam semmire, ugyanis amik a videókban/leírásokban szerepelnek, az az én esetemben nem éppen működik-avagy nem engedi a windows.
Próbáltam:
Windows Lemezkezelőt
Pénzes Szoftvereket
CMD-t
A lemezkezelőben FEKETE sávban jelenik meg a maradék 628GB: NEM LEFOGLALT néven. Jobbklikkre csak annyit enged, hogy Új egyszerű kötet létrehozása. Erre kattintva egy varázslót hoz be, amin végig megyek és hibaüzenettel ér véget, a méretre hivatkozva. Bármilyen méretet írok, ugyanaz az eredmény.
Kb ugyan ez a problémám mint neki, csak a megoldóként említett válasz nem ír le semmit konkrétat igazából: [link]
Ahogy ő is, én is egy új SSD berakásán, Windows átmásolásán estem túl.
AOMEI Partition Assistant-al is megpróbálhatod a partíciókat törölni.
Így is lehet. A fontos adatokat előtte mentsd el róla.
Sérült meghajtó kapacitásának helyreállítása.
- A "cmd" parancssor megnyitása rendszergazdaként. Parancsok:
DISKPART
LIST DISK
SELECT DISK x - az "X" a meghajtó jele.
SELECT PARTITION 1
DELETE PARTITION
CLEAN
CREATE PARTITION PRIMARY
LIST PARTITION
EXIT
- Természetese minden parancs után ENTER.
- Utána formázhatod és betűjelet adhatsz neki.
+1 DISKPART-nak.
Nálam az segített csak, igaz egy megkergült pendive esetén...
Köszönöm mindenkinek! A hármas válaszoló leírása alapján tudtam megoldani!
Közben már találtam róla videót is. Akinek esetleg ugyan ez a problémája mint nekem, az a 3-as válaszoló leírása avagy a videó alapján próbálja meg esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!