0xc000000e hibakód. Mi lehet a baja?
Kb egy éve fent áll ez a probléma a számítógépemmel hogy egy óra után összeomlik a rendszer és ezt a hibakódot kapom. Próbáltam már cserélni tápkábelt, próbáltam parancssorral helyrerakni, win-t is újraraktam már párszor de semmi változás. (SSD-n van a Windows)
Utolsó megoldásként arra gondoltam hogy veszek egy új SSD-t de azért a biztonság kedvéért megkérdezem hátha van rá valami megoldás.
Szia, hacsak kifejezetten nem lett letiltva, a Windows ilyenkor létrehoz egy illetve két fájlt az egyik itt : C:\Windows\Minidump a másik itt: C:\Windows\memory.dmp
Az első több információt tartalmaz.
megtudod nézni a tartalmát a Windows Debugger (WinDbg) és a BlueScreenView programokkal.
És ezzek a programok pontosan megmondják mi okozza a hibát.
Találgatás és újratelepítgetés helyett sokkal célravezetőbb.
itt egy részletes leírás a két program használatáról: [link]
Ja és amit minden önjelölt PC szerelő elfelejt, antisztatikus, kesztyű, karpánt, ha ezek nincsenek legalább egy föld potenciálra kötött fém cucc megtapizása. A statikus töltés úgy nyírja ki az érzékeny félvezetőket mint a papírkutyát. Aztán meg nem találjuk a hiba okát, mert egyáltalán nem látványos a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!