Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lehet nagyon rossz...

Mitől lehet nagyon rossz térerő a házunkban?

Figyelt kérdés

2023. jún. 3. 14:19
 1/8 anonim válasza:
65%
Nem tudom, hol tapasztalod, de én országszerte kimagaslóan jó térerővel találkozom, szinte mindenhol stabil a 4G.
2023. jún. 3. 14:53
 2/8 CspCsj ***** válasza:
83%

Ha a vakolatot fémhálóval erősítik (pl. vályogfalaknál), akkor az belül árnyékol.

[link]

2023. jún. 3. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
38%

Ezért érdemes a mobiltornyok közelébe költözni.

Egyébként marad a vezetékes net + wifi hang.

2023. jún. 3. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Mert (fém) konténer-lakásban laktok. :)
2023. jún. 3. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Vagy egy sárga tengeralattjáróban.:D Ha az udvaron van térerőd, akkor valószínűleg az van, amit a 2-es írt, ha pedig ott sincs, akkor nem nálad van a baj, hanem a szolgáltatónál. #3 Pont rálátok egyre, kb egy óra alatt fel is tudnék mellé sétálni.
2023. jún. 3. 19:32
 6/8 A kérdező kommentje:
#1 nem az a gond, a 4G az megvan csak a téerő van 2 csíkon ami kb nulla
2023. jún. 3. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Jelezd a szolgáltatódnak, ha sokan jelzitek az adott területen, akkor valószínűleg fog valami történni vagy válts másik szolgáltatóra, amelyiknek jobb a jelszintje a házban.
2023. jún. 4. 03:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Tető, födém, falak leárnyékolhatják, akár ennyire durván. Párom szüleinek pl ytong háza van, nagyon leárnyékol mindent.

Lassú, de működik. 1080p 60 fps videókkal van csak gond. Viszont egy szintes ház. Lehet többszintes megoldás esetén már nem menne semennyire se a 4G.

Ahol tényleg tapasztaltam nulla 4G térerőt már, az pl tesco és hasonló szendvicspaneles épületek. Telefonhívás ment 2G-n, de mobilnetet nem értem el. tesconál mondjuk jó a wifi, szóval ez nem gáz annyira ott.

2023. jún. 6. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!