Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Volt a 8 Gb pendrivon adat,...

Volt a 8 Gb pendrivon adat, és egyszer csak eltűnt róla, pedig nem formáztam. Tulajdonságokban viszont mutatja, hogy van rajt adat. Lelehet róla szedni? Vagy hol keressek olyan személyt aki le tudja róla szedni az adatokat ami rajta van?

Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy 'GetDataBack for NTFS' nevű programmal valószínüleg orvosolni lehetne a problémádat, rajtam szokott segíteni, még nem veszett el véglegesen adatom. (Pedig volt már Bad Sectoros vinyóm, formázott vinyóm... - persze pendrájvra is működik, azzal is teszteltem már :) )
2008. dec. 30. 10:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2008. dec. 30. 11:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Ha én nem vagyok számítógép zseni és csak magyarul tudok akkor is meg tudom csinálni? Honnan tudom leszedni?

Köszönöm

2008. dec. 30. 11:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem túl bonyolult a kezelése.

Január 5-én leszek a másik gépemnél, ott megvan a progi. Ha addig ráér, küldj egy privát e-mailt, nehogy elfelejtsem :P, és leírással átküldöm.

2008. dec. 30. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Már csak az a baj a GetDataBack for NTFS nevű programmal, hogy a pendriveok FAT32-re vannak formázva, így teljesen nem biztos, hogy szerencsés az NTFS-re fejlesztett programmal nekiesni.

Én az R-Stúdiót ajánlom, abszolút egyszerű és könnyen kezelhető.

Itt a Free user-re kattintva kivárod a visszaszámlálást (Still xx seconds), majd a nagy kör download gombra kattintasz.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. dec. 30. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Hmm, mondasz valamit, de akkor ott a GetDataBack for FAT :)

Demo ingyenesen letölthető, az nem tudom, mit tud.

De amit előttem ajánlottak, az sem hangzik rosszul, bár nem ismerem. A lényeg, hogy semmi adatot ne írj rá, amíg vissza nem állítottad a korábbit.

Jah, ami még segíthet:

Start-->Futtatás-->cmd

itt: chkdsk e: /f /r

(értelem szerűen e: helyett a saját betűjele a pendrájvnak)

2008. dec. 30. 13:06
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Remélem sikerül előhozni az adatokat.

2008. dec. 30. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!