RYZEN 7 2700 vélemény?
megéri megvenni kisebb gamekre? pl: gta v, pubg, csgo...
mi a tapasztalatok vele, kíváncsi vagyok mit gondoltok a processzorról.
Hogyha van pénzed B550-es lapra pl egy ilyenre minimum használtan akár
Akkor ajánlom használtan a Ryzen 5 3600 szériát. Itt tud a Pci-e X4 is érvényesülni. De ha egy 300 vagy 400-as lapod van akkor lehet Ryzen 7 2700 is egy 10%-al gyengébb mint a sima 3600. A plusz magokat és szállakat játékban most még ki nem tudod használni egy jó pár évig. Videokártyának én RTX 2080 helyett 3060-at ajánlok. Kicsit gyengébb alap teljesítmény de a 8gb vramos kártyák az idei játékokkal nagy gázba vannak most. Van teszt ahol össze vetik a két kártyát és a 3060 jön ki gyorsabbnak és a min fps mindenhol több szinte. Vagy tegyél hozzá kicsit és RX 6700 .
1050Ti mellé ideális, FHD-ban el lehet játszogatni a felsorolt címeken de kb. ennyi.
Igazából az a fő gond, ha a GPU-t cserélsz akkor a 2700 lesz kevés 1 magos teljesítményben. 3600 +1, az alá nem adnám és később mehet egy RTX 4060Ti bele, vagy akár bármi. 1440P-ben kényelmesebb lenne a 3600, mint 1080P-ben szóval célszerű lenne valami erős GPU-t tenni mellé.
köszi szépen a válaszokat, lehet 3600 lesz, inkább.
6-os, te meg értelmezd amit írtam, vagy ne kommentelj légyszike:D említettem hogy nyáron lenne már 2080, so..
Amúgy szerintem érdemes megvárni az új szériát, elég kedvező áron lesz.
Magával fogja rántani a használt VGA-s árakat, akár 3070-t is be lehet majd húzni relatív olcsón elvégre azonos áron nyilván a 4060Ti-t veszik majd inkább újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!