Acer Aspire ES1-132 Model No.:N16Q6 BIOS belépés?
Sziasztok!
Kaptam egy 2017-es fenti típusú, 11"-os laptopot. Ki kellett cserélni benne a klaviatúrát, mert eltűntették belőle a billentyűk jó részét, többek között a bekapcsoló gombot is. Sikerült szereznem hozzá eredeti magyarnyelvű billentyűzetet, sikerült is kicserélnem.
Elméletileg minden vezeték visszakerült a megfelelő csatlakozóba. A merevlemezt kivették belőle, de ideiglenesen bele akartam tenni egy 320Gb-os HDD-t.
A probléma a következő:
Bekapcsolás után a megjelenő ACER logó után/közben/alatt hiiába nyomom/nyomkodom az F2-t, nem tudok belépni a BIOS-ba! Állandóan csak a "No Bootable Device" felirat jelenik meg. Hiába van meg a BIOS jelszava (49992531) egyszerűen nem tudok eljutni odáig, hogy be lehessen lépni a BIOS-ba.
Kérlek segítsetek! Mi lehet a hiba? Rosszul rakhattam össze valamit vagy csak nem az F2-vel kell belépni? Állítólag tökéletesen működött, mielőtt a billentyűk valami okból szét lettek barmolva.
Akinek van ötlete, kérem ossza meg velem!
Előre is köszönöm!
A bekapcsoló gomb működik. Az létezhet, hogy a többi nem?
De ettől függetlenül szerzek egy usb-s klaviatúrát és megpróbálom arról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!