Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen hangkártát vegyek????

Milyen hangkártát vegyek????

Figyelt kérdés

Röviden egy gigaworks s750 tulaj vagyok eddig egy creative x-fi Fatality kártyám van amit nagyon imádok és cserélném mert nincs driver támogatása win10 alatt. Az asus sonar-tól tartózkodom,mert ahogy fórumokon olvasom sokan cserélik. Számomra nagyon fontos a natív 7.1.

UI:Tudom hogy a pc-seket ilyen téren nagyon hanyagolják mostanság,de bizakodó vagyok amit eddig lesegetek az egy Creative Sound Blaster Audigy RX vagy CREATIVE Sound Blaster Audigy Fx v2 kiegészítő kártyával ami nehezen elérhető itt magyarban ......

minden ötletet szívesen várok.

2023. máj. 20. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"egy creative x-fi Fatality kártyám van amit nagyon imádok és cserélném mert nincs driver támogatása win10 alatt"

Pedig a hivatalos terméktámogatási oldalon van:

" The Driver(s) available for X-Fi Fatal1ty on Windows 10 64-bit is listed below.

...

Sound Blaster X-Fi Series Software Pack for Windows 10

File Name: SBXF_PCDRV_L11_2_30_0012.exe

...

This download supports the following devices only:

Sound Blaster X-Fi Fatal1ty

...

Requirements:

Microsoft® Windows® 10 32-bit or 64-bit

Sound Blaster X-Fi audio devices listed above"

[link]

itt töltheted le:

[link]

2023. máj. 20. 19:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Ohhh köszike
2023. máj. 21. 06:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!