Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma ha a...

Rayfe kérdése:

Mi lehet a probléma ha a gépet elindítom, majd kikapcsol és újraindul? Mindezt addig amíg a tápot le nem kapcsolom.

Figyelt kérdés
A mai nap hazaertem, szokasosan be szerettem volna kapcsolni a gépemet, és elindul minden, ahogy kell, de pár másodperc után leállt, szintén pár másodperc múlva magától újraindult. Power gomb nincs beragadva... Másfél hónapos új gép, táp lekapcsolása, kábel kihuzasa majd vissza minden.... Nem segített, lehet a gomb elem adta be az unalmast, vagy a táp adta fel a szolgálatot?

2023. máj. 20. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg táp, de alaplap is lehet.
2023. máj. 20. 18:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Változás történt, szeretem magam megoldani a gondjaim, ha lehetséges, így figyeltem az alaplap led visszajelzőit, és a VGA led-nél "halt meg", így kivettem a vga-t (meg ha már úgy a gombelemet is), kipucoltam a csatikat, a vga-t fullon szétszedve, letörölgettem+átnéztem, aztán siker, biosba beállítottam mindent arra amin voltak, save and restart aztán 2x eljátszotta, és végül elindult hiba mentesen
2023. máj. 20. 20:03
 3/3 anonim válasza:
Ha még nem oldódott meg,akkor Fix tv a Restart műsorban VENDI műsorvezetőt lehet kérdezni,segíteni fog! Hétköznap este 7/25 kor kezdődik,lehet élőben telefonálni vagy csetelni!
2023. máj. 21. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!