Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bluetooth küldés? (bővebben lent)

Bluetooth küldés? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Még régebben(elég régen) vettem egy bluetooth-adaptert a gépemhez, adtak is hozzá drivert. Akkor amikor megvettem utána egy évig még működött is, de aztán újra telepítettem az op. rendszert és a gépröl a telora nem enged küldeni(fogadni, mármint a telorol gépre küldeni, viszont simán lehet). Mikor megnyitom a progit azon belül fájlok kezelése, be is hozza a telefonom memoriáját, ott vannak a mappák stb. és mikor beillesztem a küldeni kívánt fájlt, lefagy a gép és egy olyan 5 perc mulva ki írja, hogy a küldés sikertelen. Mitöl lehet ez?(Blue Soleil nevű programot használok, esetleg tudnátok ajánlani valami mást?) Telefonom fajtája Samsung, Samsung PC Studio-t is próbáltam, nem ismeri fel a bluetooth-ot a gépen. Előre is kössz a válaszotokat!!
2010. okt. 10. 18:20
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és persze op. rendszer frissítés után újra feltelepítettem ugyan azt a progit. :)
2010. okt. 10. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt hasonló ,itt az volt a megoldás,hogy küldés előtt az eszközön meg kellett nyomni a Fájl fogadása gombot és akkor átküldték egymásnak.
2010. okt. 10. 18:44
 3/3 anonim válasza:

Lehet,hogy nagy kiterjedésű a fájl amit küldeni akarsz... nekem volt ,hogy a progi csak 5mb-t engedett egyszerre küldeni!

Nekem most ugy van, h minden progit leszedtem, és csak ugy natur bedugtam USB be a Bluetooth adaptert, xp felismerte, telepités, és ugy mintha pendrive-ra küldeném a cuccot, felküldi a telóra!

2010. okt. 17. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!